בישול איטי עוף חנוק עם בייקון & בצל
מתאים ל-50 מנות. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 65 קלוריות. גשו לסופר וקנו קמח, חלב, מרק עוף, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-50 דקות. נסו בישול איטי: עוף עם בייקון, פטריות ובצל, בישול איטי מלית עם בצל בייקון ומרווה, ו צלי קדרה חנוק בבייקון ובצל (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים ומערבבים בייקון במחבת גדולה על חום בינוני עד פריך.
הסר בייקון ממחבת עם כפית מחוררת; לנקז על מגבות נייר.
לנקז את כל אבל 2 כף. טפטוף ממחבת.
מוסיפים בצל לטפטופים שמורים; מבשלים 15 עד 18 דקות. או עד חום זהוב, ערבוב מדי פעם והוספת קמח, פלפל וחצי בייקון למחבת לרגע האחרון.
לטאטא במרק עד מעורבב. (תערובת בצל תהיה עבה.)
מוסיפים עוף לבישול איטי; מכסים בתערובת בצל. מבשלים על נמוך 4 עד 5 שעות (או על גבוה 2 עד 3 שעות). בערך 15 דקות. לפני מוכן לשרת, לבשל אטריות לפי הוראות על החבילה, השמטת מלח.
אטריות ניקוז; מקום על מגש. למעלה עם עוף, הזמנת תערובת בצל בסיר איטי.
מערבבים ממרח גבינת שמנת, חלב ואבקת שום עד מעורבב.
מוסיפים לתערובת בצל; מערבבים היטב. כף מעל עוף; למעלה עם פטרוזיליה ובייקון שנותר.