בישול איטי צ'יפוטלה-מטבל שעועית שחור
זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות ו-15 דקות. נסו בישול איטי צ'יפוטלה-מטבל שעועית שחור, שעועית שחורה בסגנון בישול איטי, ו 365 ימים של בישול איטי: עבור עוף בישול איטי, שעועית שחורה מרק תירס (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים שעועית מטוגנת, שעועית שחורה, תירס, סלסה, צ ' ילי, רוטב adobo ו 1 כוס הגבינה ב 1 1/2 - ל 2 ליטר סיר איטי.
מכסים ומבשלים על הגדרת חום נמוכה 3 עד 4 שעות, ערבוב לאחר 2 שעות.
מפזרים עם הנותרים 1/2 כוס גבינה ואת הבצל.
מגישים עם tortillachips. Dip יחזיק על חום נמוך הגדרת עד 2 שעות; מערבבים מדי פעם.
יין מומלץ: קאווה, Grenache, שיראז
צ ' ילי ניתן לזווג עם קאווה, גרנאש, ושיראז. אלה אדומים עסיסיים אין יותר מדי טאנין (חשוב עבור מאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Clos Amador Cava Tendre rosé. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 11 דולר.
![Clos Amador קאווה Tendre עלה]()
Clos Amador קאווה Tendre עלה
צבע ורוד עמוק ועמוק עם מראה מבריק. היווצרות מתמדת של מחרוזות של בועות בסדר. ניחוחות נקיים ועזים של פירות אדומים, אופייניים למגוון, עם פתק קל של פרח ורדים. טרי ואלגנטי, עם הערות מסומנות של פירות בר, פטל ודובדבנים המסדרים טעם לוואי מוצק, רחב.קלוס אמאדור רוז (Clos Amador Rose), שנהנתה במיוחד כאפריטיף, מהווה התאמה מושלמת למוס שוקולד מריר, והיא אלוהית עם פירות אדומים טריים ועוגות כמו שרלוט תות שדה.