קושימומחה
מוכן ב10 שעות, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות53
מגזין

בישול איטי קל מנגל בקר בריסקט

בישול איטי קל מנגל בקר בריסקט
בשר בקר BBQ ביריים איטי קל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 6 . מנה זו מכילה כ 80 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 696 קלוריות. זה יהיה להיט בחג החנוכה שלך. אם יש לך צ'יפוטלס ברוטב אדובו, חזה בקר, מלח כשר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חומץ סיידר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חומץ כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 10 שעות ו -30 דקות. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. נסו בישול איטי קל בשר בקר ברביקיו בריסקט, מצלם תמונות, ובישול בשר בקר איטי קל, ו בישול איטי מייפל צ'יפוטלה בקר ברביקיו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את כל המרכיבים רוטב ברביקיו בסיר איטי 3 ליטר או גדול יותר ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
2
מניחים את כל המרכיבים הנמדדים בריסקט למעט חזה בקר בקערה בינונית ומערבבים לשלב.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מניחים את חזה הבקר על קרש חיתוך לחתוך אותו חצי widthwise. באופן שווה מעיל אותו עם לשפשף התבלינים ומניחים את 2 חתיכות חזה בקר איטי. מכסים ומבשלים על נמוך עד מזלג מכרז, על 10 שעות.
מרכיבים שתצטרך
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
4
להעביר את חזה הבקר ללוח חיתוך נקי.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
5
יוצקים את רוטב ברביקיו מן הבישול האיטי לתוך קערה בינונית חסינת חום ומניחים אותו בצד.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
הסר את השומן העודף מן בריסקט ולהשליך אותו. חותכים את הבשר כנגד התבואה לחתיכות בעובי 1/4 אינץ ' ומחזירים אותו לבישול האיטי. (לחלופין, אתה יכול לגרוס את הבשר עם 2 מזלגות.) השתמש בכף כדי לרפרף ולהשליך את השומן מפני השטח של רוטב ברביקיו. להחזיר את הרוטב לבישול איטי ומערבבים בעדינות לשלב אותו עם הבשר. טעם ועונה עם מלח ופלפל לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ

יין מומלץ: שיראז, Tempranillo, Zinfandel

בשר בקר ניתן לזווג עם Shiraz, Tempranillo, ו Zinfandel. כל יינות אדומים אלה יכולים להתמודד עם טעם בשרי, סמוקי של חזה בקר. אם אתה מדבר על בשר יהודי מסורתי, אתה רוצה לחפש יין אדום כשר. יקב אחוזת יאנגראן PF שיראז עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 27 דולר לבקבוק.
Yangarra Estate Vineyard PF Shiraz
Yangarra Estate Vineyard PF Shiraz
שיראז עשוי מענבים הגדלים בכרם הסינדלייט הביודינמי המוסמך שלהם, ללא קוטלי עשבים, קוטלי פטריות או כימיקלים סינתטיים. זה נעשה ללא תוספות מכל סוג שהוא: גופרית( משמר), חומצה, טאנין או finings. זה בעל גוף בינוני, טרי, יין מונע פירות כי הוא טעים נהנה כיין צעיר. עם זאת בחשבון, יש להם pf shiraz בחזרה הבציר הראשון שלהם של 2013 כי הוא עדיין מראה כמה תווים תוססים יפה.טבעוני