קושימומחה
מוכן ב10 שעות, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות53
מגזין

בישול איטי קל מנגל בקר בריסקט

בישול איטי קל מנגל בקר בריסקט
בשר בקר BBQ ביריים איטי קל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 6 . מנה זו מכילה כ 80 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 696 קלוריות. זה יהיה להיט בחג החנוכה שלך. אם יש לך צ'יפוטלס ברוטב אדובו, חזה בקר, מלח כשר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חומץ סיידר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חומץ כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 10 שעות ו -30 דקות. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. נסו בישול איטי קל בשר בקר ברביקיו בריסקט, מצלם תמונות, ובישול בשר בקר איטי קל, ו בישול איטי מייפל צ'יפוטלה בקר ברביקיו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את כל המרכיבים רוטב ברביקיו בסיר איטי 3 ליטר או גדול יותר ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי ירוק משומר** טחון (3 כפיות סלסה ירוקהצ'ילי ירוק משומר** טחון (3 כפיות סלסה ירוקה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
2
מניחים את כל המרכיבים הנמדדים בריסקט למעט חזה בקר בקערה בינונית ומערבבים לשלב.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מניחים את חזה הבקר על קרש חיתוך לחתוך אותו חצי widthwise. באופן שווה מעיל אותו עם לשפשף התבלינים ומניחים את 2 חתיכות חזה בקר איטי. מכסים ומבשלים על נמוך עד מזלג מכרז, על 10 שעות.
מרכיבים שתצטרך
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
4
להעביר את חזה הבקר ללוח חיתוך נקי.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
5
יוצקים את רוטב ברביקיו מן הבישול האיטי לתוך קערה בינונית חסינת חום ומניחים אותו בצד.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי ירוק משומר** טחון (3 כפיות סלסה ירוקהצ'ילי ירוק משומר** טחון (3 כפיות סלסה ירוקה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
הסר את השומן העודף מן בריסקט ולהשליך אותו. חותכים את הבשר כנגד התבואה לחתיכות בעובי 1/4 אינץ ' ומחזירים אותו לבישול האיטי. (לחלופין, אתה יכול לגרוס את הבשר עם 2 מזלגות.) השתמש בכף כדי לרפרף ולהשליך את השומן מפני השטח של רוטב ברביקיו. להחזיר את הרוטב לבישול איטי ומערבבים בעדינות לשלב אותו עם הבשר. טעם ועונה עם מלח ופלפל לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
צ'ילי ירוק משומר** טחון (3 כפיות סלסה ירוקהצ'ילי ירוק משומר** טחון (3 כפיות סלסה ירוקה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים

מרכיבים

2צ'יפוטלס ברוטב אדובו, קצוץ דקצ'יפוטלס ברוטב אדובו, קצוץ דק2קילוגרםבשר בקרבשר בקר11 קילו קישואים,פלפל שחור טחון טרי, בתוספת יותר לפי הצורךפלפל שחור טחון טרי, בתוספת יותר לפי הצורך11 קילו קישואים,1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף3(חוֹרֶף)4 פאונד תפוחי אדמה רדומים שלמים (בערך 8)4 פאונד תפוחי אדמה רדומים שלמים (בערך 8)1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)1 קופסה פילסברי עם קרום פאי מגולגל מראש1 קופסה פילסברי עם קרום פאי מגולגל מראש11 קילו קישואים,גבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסהגבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסה1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)כמון טחוןכמון טחון3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקדגני קריפיקס, מרוסקיםדגני קריפיקס, מרוסקים1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)מלח כשר, ועוד לפי הצורךמלח כשר, ועוד לפי הצורך596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן3(חוֹרֶף)רוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבצל צהוב קצוץ דקבצל צהוב קצוץ דק

יין מומלץ: שיראז, Tempranillo, Zinfandel

בשר בקר ניתן לזווג עם Shiraz, Tempranillo, ו Zinfandel. כל יינות אדומים אלה יכולים להתמודד עם טעם בשרי, סמוקי של חזה בקר. אם אתה מדבר על בשר יהודי מסורתי, אתה רוצה לחפש יין אדום כשר. יקב אחוזת יאנגראן PF שיראז עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 27 דולר לבקבוק.
Yangarra Estate Vineyard PF Shiraz
Yangarra Estate Vineyard PF Shiraz
שיראז עשוי מענבים הגדלים בכרם הסינדלייט הביודינמי המוסמך שלהם, ללא קוטלי עשבים, קוטלי פטריות או כימיקלים סינתטיים. זה נעשה ללא תוספות מכל סוג שהוא: גופרית( משמר), חומצה, טאנין או finings. זה בעל גוף בינוני, טרי, יין מונע פירות כי הוא טעים נהנה כיין צעיר. עם זאת בחשבון, יש להם pf shiraz בחזרה הבציר הראשון שלהם של 2013 כי הוא עדיין מראה כמה תווים תוססים יפה.טבעוני