קושימומחה
מוכן ב10 שעות, 10 דק.
מנות10
ציון בריאות24
מגזין

בישול איטי קרניטס

בישול איטי קרניטס
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 10 שעות ו-10 דקות. . עם כפית ציון 67% המנה הזאת די טובה. נסו Carnitas מבשל איטי, Carnitas מבשל איטי, ו Carnitas מבשל איטי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים יחד מלח, אבקת שום, כמון, אורגנו, כוסברה, וקינמון בקערה. חזיר מעייל עם תערובת התבלינים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מניחים את עלי המפרץ בחלק התחתון של סיר איטי ומניחים את החזיר על גבי.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
3
יוצקים את מרק העוף סביב צידי החזיר, נזהרים לא לשטוף את תערובת התבלינים.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחהשעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
4
מכסים ומבשלים על נמוך עד חתיכות חזיר בקלות עם מזלג, על 10 שעות. הפעל את הבשר לאחר שהוא מבושל במשך 5 שעות. כאשר החזיר הוא רך, להסיר תנור איטי, לגרוס עם שני מזלגות. השתמש נוזל בישול לפי הצורך כדי להרטיב את הבשר.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ