בישול איטי שעועית תוצרת בית
צריך ללא גלוטן ומנת צד ללא חלב? שעועית תוצרת בית בישול איטי יכול להיות מתכון יוצא דופן לנסות. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 237 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 10 שעות ו-20 דקות. 119 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו סוכר חום, חרדל, מים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 38%. מתכונים דומים: שעועית אפויה תוצרת בית בישול איטי, שעועית בישול איטית למקפיא aka שעועית מטוגנת מחדש ללא מילוי, ו שעועית אדומה עם כיריים איטיות ואורז.
הוראות
מסננים השריית נוזל משעועית, ומניחים אותם בבישול איטי.
מערבבים קטשופ, מים, מולסה, בצל, חרדל, מלח, בייקון, וסוכר חום לתוך השעועית עד מעורב היטב.
מכסים, ומבשלים על נמוך במשך 8 עד 10 שעות, ערבוב מדי פעם במידת האפשר, אם כי אין צורך.