בישול לאחרים: ה -25 של שרה הוא מוצרי חלב חינם וצמחוני מתאבנים. מנה אחת מכילה 217 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 15 מנות. אם יש לכם שומשום, אורז ורמיצ'לי, מירין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 3 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגות שרה ברנאר (שרה ברנאר-קאגר) (דנית), עוגיות M & M של שרה, ו אמנון של שרה (מתכונים דומים).
הוראות
1
יוצקים את הבלילה לתוך מחבת העוגה ואופים במשך 30-40 דקות עד שקיסם מוכנס יוצא נקי והעוגה קופצת בחזרה כאשר אתה לוחץ עליו קלות.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטה
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
כף אחת של שומן טבעי
2
הסר את הצדדים של המחבת להתקרר לחלוטין.כאשר מתקרר, לקלף את הקלף. באמצעות סכין משורטטת, לחתוך את העוגה במחצית אופקית.