קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות7
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

בישול מן Glossies: אספרגוס טארט פטריות

בישול מן Glossies: אספרגוס טארט פטריות
בישול מן Glossies: אספרגוס טארט פטריות דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 472 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 35 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פטריות כפתורים, מלח גס כשר, פלפל טחון גס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה מובא לך על ידי אוכל רציני. מתכונים דומים: בישול מן Glossies: אספרגוס טארט פטריות, בישול מן Glossies: קרוסטיני פטריות בר עם ויניגרט טימין, ו בישול מן Glossies: ברוקולי מוקרם עם פרמזן.

הוראות

1
מרדדים כל גיליון מאפה על משטח עבודה לכיכר 10 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
2
חותכים כל אחד ל 4 ריבועים. באמצעות סכין קטנה, ציון 1/2 אינץ גבול (לא לחתוך דרך מאפה) סביב הקצוות הפנימיים של כל ריבוע. סידור ריבועים על 2 גליונות אפייה rimmed. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי וצינה.)
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
3
ממיסים חמאה במחבת גדולה וכבדה על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
4
מוסיפים פטריות; מפזרים 1/4 כפית מלח גס ו 1/4 כפית פלפל. Sauté עד רך משחימים קלות, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח גסמלח גס
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
5
להעביר פטריות לקערה גדולה; מגניב 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מוסיפים אספרגוס, טימין קצוץ, קליפת לימון, 3/4 כפית מלח גס, ו 1/4 כפית פלפל לפטריות.
מרכיבים שתצטרך
מלח גסמלח גס
אגסי בארטלט או ד'אנג'ואגסי בארטלט או ד'אנג'ו
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
7
מערבבים בfrème fraîche וגבינה. (מילוי יכול להתבצע 1 יום קדימה. כיסוי; צמרמורת.)
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
8
עמדה 1 מתלה שלישי העליון ו 1 מתלה בשליש התחתון של תנור מחממים ל 204°. תל מילוי על גבי ריבועים מאפה, משאיר 1/2 אינץ גבול רגיל.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
אופים עוגות 12 דקות. סדינים הפוכים. ממשיכים לאפות עוגות עד שהקרום מנופח וזהוב ומילוי מבושל דרך, כ -10 דקות יותר.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
10
מעבירים לצלחות; מקשטים עם עלי קורנית.
מרכיבים שתצטרך
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק