קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות7
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

בישול מן Glossies: אספרגוס טארט פטריות

בישול מן Glossies: אספרגוס טארט פטריות
בישול מן Glossies: אספרגוס טארט פטריות דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 472 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 35 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פטריות כפתורים, מלח גס כשר, פלפל טחון גס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה מובא לך על ידי אוכל רציני. מתכונים דומים: בישול מן Glossies: אספרגוס טארט פטריות, בישול מן Glossies: קרוסטיני פטריות בר עם ויניגרט טימין, ו בישול מן Glossies: ברוקולי מוקרם עם פרמזן.

הוראות

1
מרדדים כל גיליון מאפה על משטח עבודה לכיכר 10 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
2
חותכים כל אחד ל 4 ריבועים. באמצעות סכין קטנה, ציון 1/2 אינץ גבול (לא לחתוך דרך מאפה) סביב הקצוות הפנימיים של כל ריבוע. סידור ריבועים על 2 גליונות אפייה rimmed. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי וצינה.)
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
3
ממיסים חמאה במחבת גדולה וכבדה על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מוסיפים פטריות; מפזרים 1/4 כפית מלח גס ו 1/4 כפית פלפל. Sauté עד רך משחימים קלות, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח גסמלח גס
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
5
להעביר פטריות לקערה גדולה; מגניב 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
6
מוסיפים אספרגוס, טימין קצוץ, קליפת לימון, 3/4 כפית מלח גס, ו 1/4 כפית פלפל לפטריות.
מרכיבים שתצטרך
מלח גסמלח גס
1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
7
מערבבים בfrème fraîche וגבינה. (מילוי יכול להתבצע 1 יום קדימה. כיסוי; צמרמורת.)
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
8
עמדה 1 מתלה שלישי העליון ו 1 מתלה בשליש התחתון של תנור מחממים ל 204°. תל מילוי על גבי ריבועים מאפה, משאיר 1/2 אינץ גבול רגיל.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
9
אופים עוגות 12 דקות. סדינים הפוכים. ממשיכים לאפות עוגות עד שהקרום מנופח וזהוב ומילוי מבושל דרך, כ -10 דקות יותר.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
10
מעבירים לצלחות; מקשטים עם עלי קורנית.
מרכיבים שתצטרך
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק