קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות7
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

בישול מן Glossies: אספרגוס טארט פטריות

בישול מן Glossies: אספרגוס טארט פטריות
בישול מן Glossies: אספרגוס טארט פטריות דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 472 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 35 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פטריות כפתורים, מלח גס כשר, פלפל טחון גס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה מובא לך על ידי אוכל רציני. מתכונים דומים: בישול מן Glossies: אספרגוס טארט פטריות, בישול מן Glossies: קרוסטיני פטריות בר עם ויניגרט טימין, ו בישול מן Glossies: ברוקולי מוקרם עם פרמזן.

הוראות

1
מרדדים כל גיליון מאפה על משטח עבודה לכיכר 10 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
2
חותכים כל אחד ל 4 ריבועים. באמצעות סכין קטנה, ציון 1/2 אינץ גבול (לא לחתוך דרך מאפה) סביב הקצוות הפנימיים של כל ריבוע. סידור ריבועים על 2 גליונות אפייה rimmed. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי וצינה.)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
3
ממיסים חמאה במחבת גדולה וכבדה על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיפים פטריות; מפזרים 1/4 כפית מלח גס ו 1/4 כפית פלפל. Sauté עד רך משחימים קלות, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח גסמלח גס
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
5
להעביר פטריות לקערה גדולה; מגניב 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מוסיפים אספרגוס, טימין קצוץ, קליפת לימון, 3/4 כפית מלח גס, ו 1/4 כפית פלפל לפטריות.
מרכיבים שתצטרך
מלח גסמלח גס
1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
7
מערבבים בfrème fraîche וגבינה. (מילוי יכול להתבצע 1 יום קדימה. כיסוי; צמרמורת.)
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
8
עמדה 1 מתלה שלישי העליון ו 1 מתלה בשליש התחתון של תנור מחממים ל 204°. תל מילוי על גבי ריבועים מאפה, משאיר 1/2 אינץ גבול רגיל.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
אופים עוגות 12 דקות. סדינים הפוכים. ממשיכים לאפות עוגות עד שהקרום מנופח וזהוב ומילוי מבושל דרך, כ -10 דקות יותר.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
מעבירים לצלחות; מקשטים עם עלי קורנית.
מרכיבים שתצטרך
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק