בעוד הגזרים נצלים, מניחים בורבון בסיר קטן על אש בינונית-גבוהה. מביאים לרתיחה ומבשלים עד בורבון מופחת בחצי, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
גב שומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
3
מוסיפים סוכר, ערבוב להתמוסס. לבשל 2-3 דקות יותר, המאפשר רוטב להתעבות. מנמיכים את החום ומערבבים בחמאה ומיץ תפוזים עד לשלב טוב. מתבלים לפי הטעם בקמצוץ מלח. לשמור על רוטב חם עד גזר נעשים. לזרוק גזר בזיגוג חם ומגישים מיד.