בישול על אש פתוחה: בייקון אנגלי, כרישה ומרק תפוחי אדמה
בישול על אש פתוחה: בייקון אנגלי, כרישה ומרק תפוחי אדמה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 14 גרם חלבון 34 גרם של שומן, וסך הכל 463 קלוריות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. גשו לסופר וקנו בייקון, חמאה, תפוחי אדמה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב תפוחי האדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות בטטות תפוחי אדמה כקינוח. מתכונים דומים: מרק תפוחי אדמה-כרישה עם בייקון, מרק B. L. P. (בייקון, כרישה ותפוח אדמה) , ו כרישה ומרק תפוחי אדמה עם בייקון.
הוראות
1
ממיסים את החמאה בסיר כבד מעל בינוני. כאשר זה קצף וקצף, לזרוק כרישה פרוסה ומטגנים אותם בחמאה עד שהם מתרככים ולהיות שקוף. מערבבים את הקורנית ובייקון, וממשיכים לבשל את הבייקון עד שהוא הופך את השומן שלו מבושל דרך-כ 6 דקות.לזרוק את הגזרים ותפוחי האדמה לתוך הסיר, מערבבים במרק ומבשלים, מכוסים, עד שהירקות הופכים למכרז בחום המרק - כ -40 דקות.מצקת את המרק לתוך קערות, העליון עם עירית קצוצה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
גב שומן חזיר
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת