קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
אירועים4 ביוליקיץ
מגזין

בישול עם חזיר טרי: צלעות חזיר בגריל

בישול עם חזיר טרי: צלעות חזיר בגריל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של בצד, אז תנו הזדמנות ל בישול עם חזיר טרי: צלעות חזיר בגריל. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 172 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. מתאים ל-4 מנות. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-4 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם צלעות חזיר, רוזמרין, זרעי שומר לשפשף עשבוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה מושלם עבור יום העצמאות. נסו צלעות חזיר בגריל עם צ'אטני שזיף טרי, צלעות חזיר בגריל עם רוטב שזיפים טרי, ו בישול מן Glossies: צלעות חזיר מצופה אגוז עם אורז בר ירקות סתיו (מתכונים דומים).

הוראות

1
יוצקים את המים לתוך קערה גדולה או אמבט אחסון פלסטיק. מוסיפים את המלח וממשיכים לערבב עד שהמלח מתמוסס. מערבבים את הסוכר החום ואת מולסה ולהמשיך ערבוב עד שהם מתמוססים.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 1-1/3 כוסות מים1 עד 1-1/3 כוסות מים
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מוסיפים את קוביות הקרח ומערבבים כדי לקרר את התערובת. זה צריך להיות 45°f או קר על מדחום קריאה מיידית.
מרכיבים שתצטרך
גומי מציל חייםגומי מציל חיים
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
3
מוסיפים את צלעות החזיר, מכסים ומקררים במשך 4 עד 6 שעות.
מרכיבים שתצטרך
5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות
4
הסר את צלעות החזיר ולהשליך את המלח. תייבש אותם עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
5
כדי להפוך את שומר ושפשף עשב: להתאים מעבד מזון עם קערה קטנה ולהוסיף את כל החומרים. דופק כמה פעמים כדי להתמזג היטב. לגרד את תערובת לשפשף לתוך קערה קטנה. מעיל כל קוצצים ברקים בנדיבות משני הצדדים עם לשפשף. תניח את הצלעות בצד בזמן שאתה מכין את האש שלך.
מרכיבים שתצטרך
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
כדי לצלות את הצלעות: לבנות אש פחם אבל להפיץ את הגחלים על רק חצי הגריל.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
7
חום עד בינוני-גבוה.
8
הנח את הצלעות ישירות מעל הגחלים הלוהטות. אם בוער מתרחש, להעביר את הצלעות לאזור ללא גחלים. לצרוב את הצלעות על האש החמה ביותר במשך 1 1/2 דקות לכל צד. ואז להעביר את הצלעות לאזור ללא גחלים. מכסים את הגריל וממשיכים לבשל במשך 8 עד 10 דקות יותר. הצלעות נעשות כאשר הן מוצקות למגע ומדחום שנקרא מיידית מוכנס במרכז רושם 140° עד 145 ° F.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
9
מעבירים את הצלעות למגש חם ולתת להם לנוח במשך 5 דקות, כך המיצים יכולים להיות reabsorbed ואת הצלעות להשלים את הבישול שלהם.