בישול עם חזיר טרי: צלעות חזיר בגריל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של בצד, אז תנו הזדמנות ל בישול עם חזיר טרי: צלעות חזיר בגריל. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 172 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. מתאים ל-4 מנות. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-4 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם צלעות חזיר, רוזמרין, זרעי שומר לשפשף עשבוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה מושלם עבור יום העצמאות. נסו צלעות חזיר בגריל עם צ'אטני שזיף טרי, צלעות חזיר בגריל עם רוטב שזיפים טרי, ו בישול מן Glossies: צלעות חזיר מצופה אגוז עם אורז בר ירקות סתיו (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים את המים לתוך קערה גדולה או אמבט אחסון פלסטיק. מוסיפים את המלח וממשיכים לערבב עד שהמלח מתמוסס. מערבבים את הסוכר החום ואת מולסה ולהמשיך ערבוב עד שהם מתמוססים.
מוסיפים את קוביות הקרח ומערבבים כדי לקרר את התערובת. זה צריך להיות 45°f או קר על מדחום קריאה מיידית.
מוסיפים את צלעות החזיר, מכסים ומקררים במשך 4 עד 6 שעות.
הסר את צלעות החזיר ולהשליך את המלח. תייבש אותם עם מגבות נייר.
כדי להפוך את שומר ושפשף עשב: להתאים מעבד מזון עם קערה קטנה ולהוסיף את כל החומרים. דופק כמה פעמים כדי להתמזג היטב. לגרד את תערובת לשפשף לתוך קערה קטנה. מעיל כל קוצצים ברקים בנדיבות משני הצדדים עם לשפשף. תניח את הצלעות בצד בזמן שאתה מכין את האש שלך.
כדי לצלות את הצלעות: לבנות אש פחם אבל להפיץ את הגחלים על רק חצי הגריל.
הנח את הצלעות ישירות מעל הגחלים הלוהטות. אם בוער מתרחש, להעביר את הצלעות לאזור ללא גחלים. לצרוב את הצלעות על האש החמה ביותר במשך 1 1/2 דקות לכל צד. ואז להעביר את הצלעות לאזור ללא גחלים. מכסים את הגריל וממשיכים לבשל במשך 8 עד 10 דקות יותר. הצלעות נעשות כאשר הן מוצקות למגע ומדחום שנקרא מיידית מוכנס במרכז רושם 140° עד 145 ° F.
מעבירים את הצלעות למגש חם ולתת להם לנוח במשך 5 דקות, כך המיצים יכולים להיות reabsorbed ואת הצלעות להשלים את הבישול שלהם.