בית בטטה בית מוקרם
בית בטטה הביתה מוקרם עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 27 גרם של שומן, וסך הכל 418 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. לכו לחנות ותרימו אגוז מוסקט טחון, פלפל טחון, בטטות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. נסו "בית מתוק" קוטג'זנגביל, צ'יפס ביתי בטטה, ו צ'יפס ביתי בטטה (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול לשלב חלב, שמנת, אגוז מוסקט, קינמון, מלח ופלפל. בעדינות לקפל בטטות. להביא לרתיחה ולאפשר לרוטב להתעבות.
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
מערבבים את פירורי הלחם, חמאה וצ ' דר כדי להפוך את ציפוי gratin.
מעבירים את תערובת תפוחי האדמה לתבנית האפייה ומפזרים ציפוי גראטן.
אופים עד תפוחי האדמה מבושלים דרך, על 35 עד 45 דקות.
מגישים בתבנית האפייה, מעוטר בפטרוזיליה קצוצה.