בית עשה מרק עוף אטריות!
בית עשה מרק עוף אטריות! יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 6 . מנה אחת מכילה עד 33 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 631 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. . אם יש לכם פלפל, גזר לבן, אטריות ביצים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. נסו צפון וודס אין לחם שום גבינה - זה הולך כל כך טוב עם קערה של מרק תוצרת בית, קערות צ'ילי עוף עם צ' יפס תוצרת בית, ו סלט עוף טורקי עם רוטב יוגורט Cacik תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים עוף ובצל שלם לתחתית סיר גדול.
יוצקים מספיק מים על העוף כדי לכסות לחלוטין. שים פלפל בכדור תה מתכת; להוסיף לקנקן.
מביאים מים לרתיחה, מפחיתים את החום עד בינוני-נמוך, ומבשלים על מבשל עד העוף עד שכבר לא ורוד ונופל מהעצם, 40 עד 60 דקות. מדחום שנקרא מיידית מוכנס לחלק העבה ביותר של הירך, ליד העצם צריך לקרוא 165 מעלות F (74 מעלות C).
הסר עוף מן המרק עם כף מחורץ לקערה; להפריש להתקרר.
הסר את הבצל ולתת לו לסחוט כדי לקבל כמה שיותר טעם ככל האפשר. זרוק את הבצל.
מערבבים גזר, גזר לבן וסלרי לתוך המרק; מביאים לרתיחה ומבשלים ירקות עד במכרז, 10 עד 15 דקות.
להסיר ולהשליך גרגירי פלפל.
בעוד הירקות להרתיח, להביא סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה. מבשלים אטריות ביצה במים רותחים, ערבוב מדי פעם עד מבושל דרך אבל מוצק לנשוך, כ 5 דקות.
ניקוז. מחלקים בין 6 קערות מרק.
הסר בשר מעוף וזרוק עצמות.
חותכים בשר לחתיכות בגודל ביס ומערבבים לתערובת ירקות עם פטרוזיליה. מתבלים במלח. מרק מצקת על אטריות להגיש.