בית קיסוס תפוחי אדמה צלויים
תפוחי אדמה צלויים קיסוס הבית עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 143 קלוריות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 27 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. גשו לסופר וקנו שומן חזיר, תפוחי אדמה, סולת, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 98% וזה אדיר. מתכונים דומים: כבש צלוי ותפוחי אדמה צלויים, צלי עם תפוחי אדמה, ו תפוחי אדמה צלויים במחבת.
הוראות
לקלף תפוחי אדמה לחתוך לחתיכות אפילו בגודל (בית אייבי בשימוש Marfona מותר 4 חתיכות לאדם).שים תפוחי אדמה במים מלוחים רותחים. להחזיר לרתיחה ומבשלים במשך 10 דקות.בינתיים, להמיס שומן במחבת קלייה עבה בתנור ב 220C / מאוורר 200 / גז
(בית אייבי ניסה שומן אווז ובשר של הקצב נוטף, אבל לא מצא מוצלח כמו שומן חזיר ישן וטוב.)
מסננים את תפוחי האדמה ומחזירים לסיר עם כמה כפות של סולת. כסה את המחבת ונענע אותה כדי לטחון את תפוחי האדמה.
הסר את מגש האפייה מהתנור והכניס את תפוחי האדמה בשומן, הופך מעיל כל אחד בשומן נמס.החזר את המגש לתנור וצלה במשך 40 דקות, הופך את תפוחי האדמה 2-3 פעמים לפי הצורך.
הסר מגש מהתנור והכניס את תפוחי האדמה בצלחת הגשה. להחזיר את צלחת תפוחי אדמה לתנור חם במשך 10 דקות כדי לייבש כל שומן.
מגישים מיד תפוחי אדמה צלויים לחכות לאף אחד!