קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות4
ציון בריאות8
מגזין

בלוטינה של פסיון

בלוטינה של פסיון
גיליוטינה של פסיון יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתאים ל-4 מנות. מנה זו מכילה סביב 17 גרם חלבון 59 גרם של שומן, וסך הכל 831 קלוריות. אם יש לך פיסטוק, חמאה, פירורי לחם, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: איך לבשל פסיון: פסיון צלי בחמאה עם שמנת ובורבון, גיליוטינת עוף ופטריות עם תאנים צלויות מחבת וקראש, ו תבשיל פסיון.

הוראות

1
קודם תכין את המילוי. מטגנים את הבצל בחמאה במשך 5-10 דקות עד מתרכך, ואז לעזוב להתקרר לחלוטין. מערבבים היטב את שאר החומרים בקערה גדולה, כולל בצל מקורר.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
אם הכנפיים מחוברות, חותכים במפרק הראשון (על רוב הציפורים השחוטות הם יוסרו). מצא את עצם הבריח בין הצוואר והשד, ולאחר מכן השתמש בסכין חדה כדי לגרד את הבשר סביבו. בעדינות למשוך אותו החוצה, מנסה לשמור אותו כאחד, לחתוך אותו ולהשליך.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
3
מניחים את הפסיון, צד השד למטה, על הלוח. באמצעות סכין חיתוך חדה, ראה קצה, שמאל, לחתוך את העור לעמוד השדרה לאורך הציפור.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר משומרג'ינג'ר משומר
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
4
עובד לאורך הפסיון, לאט לאט להפעיל את הסכין שלך כלפי מטה על בית החזה, שמירה קרובה לעצם וגירוד הבשר משניהם. לסובב את מפרקי הירך כאשר אתה מגיע אליהם.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר משומרג'ינג'ר משומר
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
5
בזהירות רבה לחתוך את הפגר הראשי. זה המקום שבו העור הוא הדק ביותר שלה, כך לחתוך בזהירות כמו שאתה לא רוצה לגדוע או לנקב את העור.
6
פתח את הציפור כמו ספר והניח אותה, עור בצד למטה, על הלוח.
7
מתבלים את בשר הציפורים במלח ופלפל ואז מסדרים חצי מהמילוי באמצע כל אחת מהציפורים בצורת נקניק.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
8
צור מחדש את הציפור על ידי הרמת הצדדים למעלה ומסביב למילוי. לאחר שעשית אחד, חזור עם פסיון האחר.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר משומרג'ינג'ר משומר
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
9
לעטוף כל פסיון בחוזקה ומסודר עם בייקון כך בייקון הולך כל הדרך סביב הציפור ומצטרף על החלק התחתון.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר משומרג'ינג'ר משומר
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
10
באמצעות מחרוזת קצבים, לקשור את הפסיון במרווחים קבועים סביב הרוחב. ואז לקשור אותו פעם אחת סביב האורך להחזיק את המילוי ב.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר משומרג'ינג'ר משומר
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
11
לבסוף, לקשור את הרגליים יחד. הפסיון יכול להיות מוכן לשלב זה ומצונן עד יום קדימה.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר משומרג'ינג'ר משומר
12
תנור חום ל 200C / 180c / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
13
להעביר את הפסיון לפח צלייה. צלי במשך 45-50 דקות, צולה באופן קבוע עם המיצים מהפח. לבסוף, מכסים בנייר כסף ומנוחה במשך כ 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר משומרג'ינג'ר משומר
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
14
מגישים בפרוסות עבות עם המיצים מהמחבת.
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-