בלונדיניות חמאה-פקאן
עוגיות חמאה-פקאן הן צמחוני מתאבנים. מתאים ל-24 מנות. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 196 קלוריות. אם יש לכם תמצית vanillan, סוכר חום, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, נסו Butterscotch-עוגיות פקאן, Butterscotch Blondies, ו Butterscotch Blondies (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים מתלה באמצע. קו זכוכית 13-by-9 אינץ ' או צלחת אפיית מתכת עם לסכל ולהניח אותו בצד.ממיסים את החמאה במחבת גדולה על אש בינונית-נמוכה. ממשיכים לבשל, מערבלים את המחבת ומדי פעם משפשפים את הצדדים עם מרית גומי, עד שהחמאה הופכת ענבר בצבע, מריחה אגוזים, והמוצקים משוחים, כ-7 עד 10 דקות. (היזהר, החמאה עלולה לפלוט.) מיד להעביר את החמאה לקערה חסינת חום גדולה, וודא לגרד את מוצקים משחימים מהחלק התחתון של המחבת. להפריש להתקרר במשך 10 דקות. בינתיים, לטאטא יחד את הקמח,אבקת אפייה, ומלח בקערה בינונית עד סודה ושילוב; להפריש.
מוסיפים את הסוכר החום לחמאה השחומה ומערבבים לשלב.
מוסיפים את הביצים ווניל להקציף לשלב. באמצעות מרית גומי, לקפל את תערובת הקמח עד רק בשילוב, להיזהר לא overmix. (הבלילה תהיה עבה מאוד.) Fold in the pecans. לגרד את הבלילה למחבת מוכנה, לדחוף אותו לקצוות, להחליק אותו לתוך שכבה אפילו.
אופים עד הקצוות מתחילים חום ובוחן עוגה או שיפוד מוכנס למרכז יוצא נקי, על 25 דקות.
הסר את המחבת למתלה תיל ולתת לו להתקרר לפחות 30 minutes.To הסירו את הבלונדיניות, אחזו בנייר הכסף ושלפו אותו מתוך תבנית האפייה.
העברה ללוח חיתוך לחתוך לתוך 24 (2 אינץ') ברים.