קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות24
ציון בריאות1
מגזין

בלונדיניות חמאה-פקאן

בלונדיניות חמאה-פקאן
עוגיות חמאה-פקאן הן צמחוני מתאבנים. מתאים ל-24 מנות. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 196 קלוריות. אם יש לכם תמצית vanillan, סוכר חום, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, נסו Butterscotch-עוגיות פקאן, Butterscotch Blondies, ו Butterscotch Blondies (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים מתלה באמצע. קו זכוכית 13-by-9 אינץ ' או צלחת אפיית מתכת עם לסכל ולהניח אותו בצד.ממיסים את החמאה במחבת גדולה על אש בינונית-נמוכה. ממשיכים לבשל, מערבלים את המחבת ומדי פעם משפשפים את הצדדים עם מרית גומי, עד שהחמאה הופכת ענבר בצבע, מריחה אגוזים, והמוצקים משוחים, כ-7 עד 10 דקות. (היזהר, החמאה עלולה לפלוט.) מיד להעביר את החמאה לקערה חסינת חום גדולה, וודא לגרד את מוצקים משחימים מהחלק התחתון של המחבת. להפריש להתקרר במשך 10 דקות. בינתיים, לטאטא יחד את הקמח,אבקת אפייה, ומלח בקערה בינונית עד סודה ושילוב; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מוסיפים את הסוכר החום לחמאה השחומה ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
3
מוסיפים את הביצים ווניל להקציף לשלב. באמצעות מרית גומי, לקפל את תערובת הקמח עד רק בשילוב, להיזהר לא overmix. (הבלילה תהיה עבה מאוד.) Fold in the pecans. לגרד את הבלילה למחבת מוכנה, לדחוף אותו לקצוות, להחליק אותו לתוך שכבה אפילו.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
אופים עד הקצוות מתחילים חום ובוחן עוגה או שיפוד מוכנס למרכז יוצא נקי, על 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
5
הסר את המחבת למתלה תיל ולתת לו להתקרר לפחות 30 minutes.To הסירו את הבלונדיניות, אחזו בנייר הכסף ושלפו אותו מתוך תבנית האפייה.
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6
העברה ללוח חיתוך לחתוך לתוך 24 (2 אינץ') ברים.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
7
הסר כל רדיד לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ