קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות1
מגזין

בלונדיניות מלאות קרמל

בלונדיניות מלאות קרמל
צריך מתאבן צמחוני? בלונדיניות מלאות קרמל יכול להיות מתכון עצום לנסות. מנה אחת מכילה 274 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. מתאים ל-16 מנות. לך לחנות ותביא סוכר מגורען, תמצית ונילן, סוכר חום בהיר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו קאפקייקס מלאים בקרמל עם ציפוי קרמל מוקצף, בראוניז עם קרמל, ו בראוניז עם קרמל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות. קו 8 אינץ ' מחבת מרובע עם רדיד nonstick.ממיסים את החמאה בסיר ומבשלים רק עד שהיא מתחילה להשחים.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
הסר מהחום ולתת להתקרר מעט.בינתיים,
3
מערבבים את הקמח, אבקת אפייה, ומלח יחד בקערה נפרדת ולהגדיר aside.In קערת ערבוב, לשלב את שני הסוכרים, ביצה, ומעט מקורר חמאה מומסת. באמצעות מערבל כף יד, להכות על בינוני גבוה עד אור ורך. מקציפים בוניל. ביד, מערבבים את תערובת הקמח עד בשילוב. מערבבים בפקאנים.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוקצבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)(צינור גדול)
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
יוצקים כמחצית הבלילה במחבת מוכנה (רק מספיק כדי לכסות את התחתית) ואופים במשך 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
בואו להתקרר לחלוטין.בעוד השכבה התחתונה היא אפייה וקירור, להפיץ הבלילה שנותרה על פיסת נייר ושימוש מגרדת גומי או מרית, לעצב אותו לתוך 7 ½ אינץ ' מרובע רק על גדול מספיק כדי להתאים במחבת.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
מרית אפייהמרית אפייה
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
שים את כיכר הבלילה על משטח שטוח במקפיא במשך כשעה או עד שהוא מוצק מספיק בשבילך לקלף את נייר הכסף. זה צריך לקחת בערך את אותה כמות הזמן שלקח לך לאפות ולקרר את השכבה הראשונה.עכשיו תכין את מילוי הקרמל. בכוס מיקרוגל בטוח למדידת כוס או קערה, לשלב את קרמל ושמנת.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלוייםנטיפי הודו צלויים
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
7
חום גבוה במשך 30 שניות. מערבבים היטב. חוזר, ערבוב כל 20 שניות, עד נמס וחלק. לחלופין, אתה יכול לעשות את זה בסיר להגדיר על חום בינוני-נמוך.
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
8
יוצקים תערובת קרמל מומסת על בסיס מקורר.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
9
הסר את כיכר הבלילה הקפואה כמעט מהמקפיא, לקלף את נייר הכסף בזהירות להניח אותו על גבי הקרמל.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
10
בואו לשבת במשך שעה או מספיק זמן עבור הבלילה העליונה הקפואה לבוא לטמפרטורת החדר.מחממים את התנור ואופים במשך 30 עד 35 דקות או עד למעלה מבושל לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
11
בואו להתקרר לחלוטין, ואז להירגע. הרם מהמחבת וחתוך לריבועים.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות