בליני וקוויאר כוסמת עם ליווי מסורתי
המתכון כוסמת בליני וקוויאר עם ליווי מסורתי יכול לספק את ההשתוקקות שלך במזרח אירופה בסביבות 3 שעות. אתה מקבל ארוחת בוקר שמגישה 8. מנה אחת מכילה 251 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. גשו לסופר וקנו שמרים, חמאה, בצל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. מתכונים דומים: בליני כוסמת עם סלמון מעושן, קרם פרש וקוויאר, בליני כוסמת, ו בליני כוסמת.
הוראות
לחלוט 1 כוס חלב במחבת רוטב להגדיר על חום בינוני, לא נותנים לו לרתוח.
הסר מהחום ולאפשר לו להתקרר קצת.
מערבבים את השמרים עם המים החמים, מניח אותו בצד במשך 5 דקות עד שהוא מקבל קצף. מנפים את הקמחים ומלח יחד בקערה. הפוך באר במרכז הערימה ושופכים את המים שמרים וחלב לתוך הבאר. בהדרגה לערבב את הקמח לתוך הנוזל. הכה עד חלקה. לכסות את הקערה עם מגבת ולהגדיר במקום חם במשך 2 או 3 שעות עד די תוסס. להמס ½ של החמאה, ואז לתת לו להתקרר קצת.
מוסיפים את החמאה המומסת, כוס נוספת של חלב, 2 חלמונים והשמנת הכבדה, ערבוב לשלב. התוצאה הסופית צריכה להיות עקביות של שמנת כבדה, ייתכן שיהיה עליך להוסיף יותר חלב כדי להשיג זאת.
לטאטא את חלבוני הביצה עד פסגות קשות בינוניות טופס. בעדינות לקפל את החלבונים ביצה לתוך הבלילה, מנסה לשמור על התערובת רכה.
מחממים את החמאה הנותרת על מחבת גדולה שאינה מקל או מחבת. למחוק את תוספת עם מגבת נייר, כך המחבת מצופה חמאה.
יוצקים את הבלילה לתוך סיבובים קטנים על 2 אינץ ' בקוטר. מבשלים 1 או 2 דקות עד חום זהוב, להעיף את בליני ומבשלים דקה נוספת או משהו כזה.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר עם קוויאר, ביצים קשות, בצל אדום, ושמנת חמוצה