בליץ טורט
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים,אז נסו את בליץ טורט. מתכון צמחוני זה משרת 8 . מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 10 גרם חלבון, 34 גרם שומן, ובסך הכל של 526 קלוריות. גשו לסופר וקנו סוכר, חלב, חמאה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 30%. הציון הזה לא כל כך מדהים. מתכונים דומים: לינזר בליץ טורט, אגוז בליץ טורט, ו בליץ שרימפס.
הוראות
משמנים שתי תבניות עוגה בגודל 8 אינץ ' בשמן צמחי, ומרפדים בנייר שעווה. משמנים נייר שעווה בשמן צמחי. הניחו את תבניות העוגה בצד.
חמאת שמנת בקערת ערבוב גדולה; מוסיפים בהדרגה 1/2 כוס סוכר, מכים היטב.
מוסיפים 4 חלמונים, אחד בכל פעם, מקציפים היטב לאחר כל תוספת. מערבבים חלב ווניל.
מנפים יחד קמח ואבקת אפייה.
מפזרים תערובת קמח על תערובת החלמונים, 1/4 כוס בכל פעם; מקפלים פנימה בזהירות. כפית הבלילה באופן שווה לתוך מוכן עוגת מחבתות; להפריש.
מקציפים 5 חלבוני ביצה (בטמפרטורת החדר) עד שנוצרות פסגות רכות. מוסיפים בהדרגה את יתרת הסוכר, 1 כף בכל פעם, מקציפים עד שנוצרות פסגות נוקשות והסוכר מתמוסס.
מורחים תערובת מרנג באופן שווה על הבלילה בתבניות עוגה מוכנות, ואוטמים לקצוות התבניות.
מפזרים העליון של כל אחד עם שקדים פרוסים וקינמון.
אופים בחום של 350 למשך 30 דקות.
בואו להתקרר 10 דקות בתבניות עוגה הרחק מטיוטות.
הפוך שכבת מרנג אפויה אחת על מתלה קירור; הסר נייר שעווה. מניחים מיד על מגש הגשה, הצד התחתון כלפי מטה.
מורחים את השכבה העליונה עם רבע קצפת. הפוך שכבה שנותרה על מדף קירור; הסר נייר שעווה.
מניחים על גבי קצפת, בצד התחתון למטה.
מורחים את הצדדים עם הקצפת שנותרה. מצננים היטב. פורסים ומגישים על צלחות הגשה אישיות.