קושימומחה
מוכן ב21 דק.
מנות4
ציון בריאות54
מגזין

(בלעדי באינטרנט) סיבוב 2: מדבקות לסיר חזיר

(בלעדי באינטרנט) סיבוב 2: מדבקות לסיר חזיר
(בלעדי באינטרנט) סיבוב 2: מדבקות סיר חזיר הוא מזנון סיני. צופה בדמות שלך? מתכון זה ללא מוצרי חלב מכיל 1238 קלוריות , 85 גרם חלבון ו -40 גרם שומן למנה. מתאים ל-4 מנות. גשו לסופר וקנו חומץ תפוחים, בצל ירוק, עמילן תירס ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. 3 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 21 דקות . עם ציון של 85% , המנה הזו נהדרת. מתכונים דומים: מדבקות לסיר חזיר , מדבקות לסיר חזיר ומדבקות לסיר חזיר ושרימפס .

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מערבבים את החזיר, השום, המלח, הפלפל, בצל ירוק וחצי מהכוסברה בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שמן צמחי3 כפות שמן צמחי
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
שום גויה®שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מערבבים את החומרים יחד עד לקבלת תערובת אחידה.
4
עבודה בקבוצות של 4, הנח את עטיפות הוונטון על משטח נקי. כף כ-1 כף מילוי במרכז העטיפות.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונליטרגון אופציונלי
5
מברישים את הצדדים של כל עטיפה במעט מים. מקפלים את הצדדים הנגדיים יחד כדי ליצור חצי עיגול ולהחליק בועות אוויר. כווצו את הצדדים יחד כדי לאטום.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
6
מניחים על צלחת ומכסים במגבת לחה עד לבישול.
7
מחממים שמן צמחי במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מוסיפים מדבקות לסיר ומבשלים כ-3 דקות לכל צד, ומאפשרים לכל צד להזהיב ופריך.
מרכיבים שתצטרך
פוטיסטיםפוטיסטים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
9
מעבירים לצלחת הגשה.
10
מקשטים בשארית הכוסברה ומגישים עם רוטב סויה, לטבילה, או אפילו את שאריות הרוטב החמוץ-מתוק משיפודי העוף החמוץ והמתוק.
מרכיבים שתצטרך
עלי כוסברה טריים קצוצים (בערך 1 אונקיה במשקל, בערך 4 עד 6 ענפים), בתוספת בערך 6 ענפים לקישוטעלי כוסברה טריים קצוצים (בערך 1 אונקיה במשקל, בערך 4 עד 6 ענפים), בתוספת בערך 6 ענפים לקישוט
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
3 כפות שמן צמחי3 כפות שמן צמחי
מיץ לימון גויה®מיץ לימון גויה®
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
11
לבשר החזיר: בקערה קטנה מערבבים תערובת טריאקי, פפריקה ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
חזיר משךחזיר משך
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
12
מצפים את בשר החזיר בתערובת שפשוף, וטפחים עד שמשתמשים בכל השפשוף. לְהַפְרִישׁ.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
13
בקערה טורפים יחד את מרק העוף, הסוכר החום, רוטב הסויה, רוטב הצ'ילי ומיץ האננס. לְהַפְרִישׁ.
מרכיבים שתצטרך
2 פחיות (115 גרם כל אחת) מיץ אננס לא ממותק2 פחיות (115 גרם כל אחת) מיץ אננס לא ממותק
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחהשעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
3 כפות חמוצים שמיר קצוצים דק3 כפות חמוצים שמיר קצוצים דק
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
14
שים את הבצל והגזר הקצוצים בסיר בישול איטי של 5 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
15
מניחים את בשר החזיר על הגזר והבצל ויוצקים מחצית מתערובת מיץ האננס על בשר החזיר. שמור שארית לרוטב הוואי. מכסים ומבשלים על נמוך במשך 7 עד 8 שעות. הבשר אמור להתפרק בקלות.
מרכיבים שתצטרך
2 פחיות (115 גרם כל אחת) מיץ אננס לא ממותק2 פחיות (115 גרם כל אחת) מיץ אננס לא ממותק
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
16
מוציאים את הצלי מהסיר האיטי אל קרש חיתוך. בעזרת 2 מזלגות מושכים בזהירות את הבשר לגזרים.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
17
מגישים את בשר החזיר על לחמניות עם רוטב הוואי או בצד לטבילה.
מרכיבים שתצטרך
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
18
לרוטב: בסיר בינוני מחממים את השמן על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
19
מוסיפים שום וג'ינג'ר ומטגנים עד שהם רכים, כ-2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
20
מוסיפים את תערובת מיץ האננס הנותרת, מביאים לרתיחה, ואז מנמיכים את האש ומבשלים במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 פחיות (115 גרם כל אחת) מיץ אננס לא ממותק2 פחיות (115 גרם כל אחת) מיץ אננס לא ממותק
21
מסירים מהאש ומניחים בצד.
22
הכניסו את החומץ, הסוכר, מיץ האננס השמור ותמיסת עמילן התירס לסיר קטן. מביאים לרתיחה על אש בינונית, ואז מנמיכים את האש ומבשלים עד שהרוטב מסמיך, כ-8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 פחיות (115 גרם כל אחת) מיץ אננס לא ממותק2 פחיות (115 גרם כל אחת) מיץ אננס לא ממותק
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
23
מסירים מהאש ומניחים בצד. שומרים מחצית מהרוטב בקערת הגשה קטנה שתשמש כרוטב לטבילה לצד השיפודים.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
24
חוצים את הפלפל האדום ומסירים את הליבה והגרעינים. פורסים כל רבע ל-6 חתיכות.
מרכיבים שתצטרך
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
25
חותכים כל ירך עוף ל-6 חתיכות.
מרכיבים שתצטרך
פנצ'טה או גונסיאלה, חתוכים לאלות דקות או קצוצותפנצ'טה או גונסיאלה, חתוכים לאלות דקות או קצוצות
26
מחממים מראש מחבת גריל או גריל חיצוני לחום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
27
על כל אחד מ-8 השיפודים מניחים גוש אחד של אננס, ואז חתיכת ירך עוף, ואחריו חתיכת פלפל אדום. חזור על הפעולה עם עוד חתיכת אננס ואז עוף, ואז פלפל אדום. מתבלים שיפודים במלח ופלפל, לפי הטעם. צולים את השיפודים על גריל משומן, מבשלים 4 דקות מכל צד.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פנצ'טה או גונסיאלה, חתוכים לאלות דקות או קצוצותפנצ'טה או גונסיאלה, חתוכים לאלות דקות או קצוצות
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
מיץ לימון גויה®מיץ לימון גויה®
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
28
מברישים את הרוטב החמוץ-מתוק על כל השיפודים וצולים על הגריל ועוד 2 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
עלי כוסברה טריים קצוצים (בערך 1 אונקיה במשקל, בערך 4 עד 6 ענפים), בתוספת בערך 6 ענפים לקישוטעלי כוסברה טריים קצוצים (בערך 1 אונקיה במשקל, בערך 4 עד 6 ענפים), בתוספת בערך 6 ענפים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
29
מוציאים לכלי הגשה ומגישים עם הרוטב החמוץ-מתוק השמור, לטבילה.
מרכיבים שתצטרך
עלי כוסברה טריים קצוצים (בערך 1 אונקיה במשקל, בערך 4 עד 6 ענפים), בתוספת בערך 6 ענפים לקישוטעלי כוסברה טריים קצוצים (בערך 1 אונקיה במשקל, בערך 4 עד 6 ענפים), בתוספת בערך 6 ענפים לקישוט

מרכיבים

1201 לב מפאלדי טרי אם אפשר2 כפיות מלח חם2 כפיות מלח חם8שיפודי במבוק, ספוגים במים במשך 30 דקותשיפודי במבוק, ספוגים במים במשך 30 דקות1צביטהנקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה55פלפל האבנרושוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ55פלפל האבנרושוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ110פלפל האבנרושוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ110פלפל האבנרושוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ2קרום: פירורי קרקר גרהם8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית2גזר, קצוץגזר, קצוץ1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרשעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחהשעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה454פלפל האבנרוירכיים חסרות עור ללא עצמות עוף כארבע ירכייםירכיים חסרות עור ללא עצמות עוף כארבע ירכיים2731 לב מפאלדי טרי אם אפשר3 כפות חמוצים שמיר קצוצים דק3 כפות חמוצים שמיר קצוצים דק1גבינת פרמזן מגוררתעמילן תירס, מעורבב עם 1 כף מיםעמילן תירס, מעורבב עם 1 כף מים2קרום: פירורי קרקר גרהםעלי כוסברה טריים קצוציםעלי כוסברה טריים קצוצים2ציפורןשום, קצוץשום, קצוץ2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)שום, קצוץשום, קצוץ1גבינת פרמזן מגוררתג'ינג'ר, קצוץג'ינג'ר, קצוץ1אוראו ממולאים כפוליםפלפל טחון טריפלפל טחון טרי8לחמניות המבורגרלחמניות המבורגר1צביטהתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד4קצת קישואים קצוציםמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי1( חצילים)בצל, קצוץבצל, קצוץ1גבינת פרמזן מגוררתנוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים201/2 אננס נתחים, מיץ שמורות1/2 אננס נתחים, מיץ שמורות170פלפל האבנרו2 פחיות (115 גרם כל אחת) מיץ אננס לא ממותק2 פחיות (115 גרם כל אחת) מיץ אננס לא ממותק968פלפל האבנרוכתף חזירכתף חזיר1פלפל אדום, חתוך לחתיכות 1 אינץפלפל אדום, חתוך לחתיכות 1 אינץ1בצל ירוק, פרוס דקבצל ירוק, פרוס דק581 לב מפאלדי טרי אם אפשרצלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ1מנותמרינדה טריאקי (מומלץ: בני זוג גריל מקורמיק)מרינדה טריאקי (מומלץ: בני זוג גריל מקורמיק)2קרום: פירורי קרקר גרהם1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים12smallsעטיפות וונטון עגולותעטיפות וונטון עגולות12smallsעטיפות וונטון עגולותעטיפות וונטון עגולות

יין מומלץ: יין מבעבע, ריזלינג, Gewurztraminer, ורוד נוצץ, Chenin Blanc

ניתן להתאים את המדבקות עם יין מבעבע, ריזלינג וגוורצטרמינר. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. ה-Papet del Mas Brut עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
פאפט דל מאס ברוט
פאפט דל מאס ברוט
ניחוחות פירות נעימים וצבע בהיר וצלול. תחושת הטעם בפה נעימה מאוד, קלילה ומאוזנת, תחושה רעננה ועליזה מאוד, התמדה טובה, עם תווי פרי ופרחים. טעם לוואי מזמין אתכם להמשיך להתענג מהיין.