(בלעדי באינטרנט) סיבוב 2: מדבקות סיר חזיר הוא מזנון סיני. צופה בדמות שלך? מתכון זה ללא מוצרי חלב מכיל 1238 קלוריות , 85 גרם חלבון ו -40 גרם שומן למנה. מתאים ל-4 מנות. גשו לסופר וקנו חומץ תפוחים, בצל ירוק, עמילן תירס ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. 3 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 21 דקות . עם ציון של 85% , המנה הזו נהדרת. מתכונים דומים: מדבקות לסיר חזיר , מדבקות לסיר חזיר ומדבקות לסיר חזיר ושרימפס .
הוראות
1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מערבבים את החזיר, השום, המלח, הפלפל, בצל ירוק וחצי מהכוסברה בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שמן צמחי
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מערבבים את החומרים יחד עד לקבלת תערובת אחידה.
4
עבודה בקבוצות של 4, הנח את עטיפות הוונטון על משטח נקי. כף כ-1 כף מילוי במרכז העטיפות.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונלי
5
מברישים את הצדדים של כל עטיפה במעט מים. מקפלים את הצדדים הנגדיים יחד כדי ליצור חצי עיגול ולהחליק בועות אוויר. כווצו את הצדדים יחד כדי לאטום.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים
6
מניחים על צלחת ומכסים במגבת לחה עד לבישול.
7
מחממים שמן צמחי במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מוסיפים מדבקות לסיר ומבשלים כ-3 דקות לכל צד, ומאפשרים לכל צד להזהיב ופריך.
מרכיבים שתצטרך
פוטיסטים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
9
מעבירים לצלחת הגשה.
10
מקשטים בשארית הכוסברה ומגישים עם רוטב סויה, לטבילה, או אפילו את שאריות הרוטב החמוץ-מתוק משיפודי העוף החמוץ והמתוק.
מרכיבים שתצטרך
עלי כוסברה טריים קצוצים (בערך 1 אונקיה במשקל, בערך 4 עד 6 ענפים), בתוספת בערך 6 ענפים לקישוט
צלי חזיר שלם, קצוץ
3 כפות שמן צמחי
מיץ לימון גויה®
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
11
לבשר החזיר: בקערה קטנה מערבבים תערובת טריאקי, פפריקה ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
חזיר משך
נוזל-אונקיות מים טריים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
12
מצפים את בשר החזיר בתערובת שפשוף, וטפחים עד שמשתמשים בכל השפשוף. לְהַפְרִישׁ.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
13
בקערה טורפים יחד את מרק העוף, הסוכר החום, רוטב הסויה, רוטב הצ'ילי ומיץ האננס. לְהַפְרִישׁ.
מרכיבים שתצטרך
2 פחיות (115 גרם כל אחת) מיץ אננס לא ממותק
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
3 כפות חמוצים שמיר קצוצים דק
צלי חזיר שלם, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
14
שים את הבצל והגזר הקצוצים בסיר בישול איטי של 5 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
15
מניחים את בשר החזיר על הגזר והבצל ויוצקים מחצית מתערובת מיץ האננס על בשר החזיר. שמור שארית לרוטב הוואי. מכסים ומבשלים על נמוך במשך 7 עד 8 שעות. הבשר אמור להתפרק בקלות.
מרכיבים שתצטרך
2 פחיות (115 גרם כל אחת) מיץ אננס לא ממותק
גב שומן חזיר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
מים כדי לאפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
16
מוציאים את הצלי מהסיר האיטי אל קרש חיתוך. בעזרת 2 מזלגות מושכים בזהירות את הבשר לגזרים.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
17
מגישים את בשר החזיר על לחמניות עם רוטב הוואי או בצד לטבילה.
מרכיבים שתצטרך
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
18
לרוטב: בסיר בינוני מחממים את השמן על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
19
מוסיפים שום וג'ינג'ר ומטגנים עד שהם רכים, כ-2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
20
מוסיפים את תערובת מיץ האננס הנותרת, מביאים לרתיחה, ואז מנמיכים את האש ומבשלים במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 פחיות (115 גרם כל אחת) מיץ אננס לא ממותק
21
מסירים מהאש ומניחים בצד.
22
הכניסו את החומץ, הסוכר, מיץ האננס השמור ותמיסת עמילן התירס לסיר קטן. מביאים לרתיחה על אש בינונית, ואז מנמיכים את האש ומבשלים עד שהרוטב מסמיך, כ-8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 פחיות (115 גרם כל אחת) מיץ אננס לא ממותק
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
23
מסירים מהאש ומניחים בצד. שומרים מחצית מהרוטב בקערת הגשה קטנה שתשמש כרוטב לטבילה לצד השיפודים.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
24
חוצים את הפלפל האדום ומסירים את הליבה והגרעינים. פורסים כל רבע ל-6 חתיכות.
מרכיבים שתצטרך
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
25
חותכים כל ירך עוף ל-6 חתיכות.
מרכיבים שתצטרך
פנצ'טה או גונסיאלה, חתוכים לאלות דקות או קצוצות
26
מחממים מראש מחבת גריל או גריל חיצוני לחום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
סמבל (משחת צ'ילי שום)
27
על כל אחד מ-8 השיפודים מניחים גוש אחד של אננס, ואז חתיכת ירך עוף, ואחריו חתיכת פלפל אדום. חזור על הפעולה עם עוד חתיכת אננס ואז עוף, ואז פלפל אדום. מתבלים שיפודים במלח ופלפל, לפי הטעם. צולים את השיפודים על גריל משומן, מבשלים 4 דקות מכל צד.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פנצ'טה או גונסיאלה, חתוכים לאלות דקות או קצוצות
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
מיץ לימון גויה®
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
סמבל (משחת צ'ילי שום)
28
מברישים את הרוטב החמוץ-מתוק על כל השיפודים וצולים על הגריל ועוד 2 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
עלי כוסברה טריים קצוצים (בערך 1 אונקיה במשקל, בערך 4 עד 6 ענפים), בתוספת בערך 6 ענפים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
סמבל (משחת צ'ילי שום)
29
מוציאים לכלי הגשה ומגישים עם הרוטב החמוץ-מתוק השמור, לטבילה.
מרכיבים שתצטרך
עלי כוסברה טריים קצוצים (בערך 1 אונקיה במשקל, בערך 4 עד 6 ענפים), בתוספת בערך 6 ענפים לקישוט
ניתן להתאים את המדבקות עם יין מבעבע, ריזלינג וגוורצטרמינר. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. ה-Papet del Mas Brut עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
פאפט דל מאס ברוט
ניחוחות פירות נעימים וצבע בהיר וצלול. תחושת הטעם בפה נעימה מאוד, קלילה ומאוזנת, תחושה רעננה ועליזה מאוד, התמדה טובה, עם תווי פרי ופרחים. טעם לוואי מזמין אתכם להמשיך להתענג מהיין.