(בלעדי ברשת) סיבוב 2: בצל ממולא תפוחי אדמה
צריך תוספת ללא גלוטן? (בלעדי ברשת) סיבוב 2: בצל ממולא תפוחי אדמה יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 9 גרם חלבון, 17 גרם שומן, ובסך הכל של 343 קלוריות. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 13% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם בצל, שום, סלט תפוחי אדמה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 32 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 40%. מתכונים דומים: בצל ממולא תפוחי אדמה, סטייק עגול ובצל, ו סטייק עגול בסגנון בווארי איטי עם בצל אדום ואטריות.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס
פורסים את השליש העליון מכל בצל ומניחים בצד; שמור צמרות. פורסים איקס בפנים 2/3 מכל בצל. בעזרת כף להסיר את החלק הפנימי 2/3 של הבצל עושה קערה. קוביות את החלק הפנימי של כל בצל, על קרש חיתוך, והניחו בצד.
מערבבים את הגבינה המגוררת עם סלט תפוחי האדמה בקערה קטנה. מחלקים באופן שווה את תערובת תפוחי האדמהלכל קערה בצל לכסות עם בצל בצל שמורות.
מניחים על תבנית עם נייר אפייה ואופים 20 דקות או עד שהבצל רך.
הביאו סיר בינוני של מים מומלחים לרתיחה על אש בינונית.
מוסיפים תפוחי אדמה ומבשלים 8 דקות או עד שהם רכים מעט. מסננים, מניחים בקערה גדולה ומניחים להתקרר עד שהם חמים מעט.
בזמן שתפוחי אדמה מתבשלים, הגדר גריל או מחבת גריל לבישול ישיר על אש בינונית.
מניחים בצל ירוק על גריל משומן חם ומבשלים 4 דקות.
מעבירים לקרש חיתוך ומניחים בצד.
לקערה עם תפוחי האדמה מוסיפים מיונז, שמנת חמוצה, חרדל, שום, מלח ופלפל ומערבבים בעדינות עד לקבלת תערובת אחידה ותפוחי אדמה מצופים. פורסים בצל ירוק בגריל ומערבבים לתפוחי האדמה.
מגישים מיד או לשמור מכוסה במקרר עד 2 ימים.