קושיבינוני
מוכן ב32 דק.
מנות4
ציון בריאות7
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

(בלעדי ברשת) סיבוב 2: בצל ממולא תפוחי אדמה

(בלעדי ברשת) סיבוב 2: בצל ממולא תפוחי אדמה
צריך תוספת ללא גלוטן? (בלעדי ברשת) סיבוב 2: בצל ממולא תפוחי אדמה יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 9 גרם חלבון, 17 גרם שומן, ובסך הכל של 343 קלוריות. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 13% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם בצל, שום, סלט תפוחי אדמה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 32 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 40%. מתכונים דומים: בצל ממולא תפוחי אדמה, סטייק עגול ובצל, ו סטייק עגול בסגנון בווארי איטי עם בצל אדום ואטריות.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
פורסים את השליש העליון מכל בצל ומניחים בצד; שמור צמרות. פורסים איקס בפנים 2/3 מכל בצל. בעזרת כף להסיר את החלק הפנימי 2/3 של הבצל עושה קערה. קוביות את החלק הפנימי של כל בצל, על קרש חיתוך, והניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מערבבים את הגבינה המגוררת עם סלט תפוחי האדמה בקערה קטנה. מחלקים באופן שווה את תערובת תפוחי האדמהלכל קערה בצל לכסות עם בצל בצל שמורות.
מרכיבים שתצטרך
עם מגע של פילדלפיה®, מחולקתעם מגע של פילדלפיה®, מחולקת
סלט תפוחי אדמהסלט תפוחי אדמה
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מניחים על תבנית עם נייר אפייה ואופים 20 דקות או עד שהבצל רך.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
הביאו סיר בינוני של מים מומלחים לרתיחה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
מוסיפים תפוחי אדמה ומבשלים 8 דקות או עד שהם רכים מעט. מסננים, מניחים בקערה גדולה ומניחים להתקרר עד שהם חמים מעט.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
בזמן שתפוחי אדמה מתבשלים, הגדר גריל או מחבת גריל לבישול ישיר על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
9
מניחים בצל ירוק על גריל משומן חם ומבשלים 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
10
מעבירים לקרש חיתוך ומניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
11
לקערה עם תפוחי האדמה מוסיפים מיונז, שמנת חמוצה, חרדל, שום, מלח ופלפל ומערבבים בעדינות עד לקבלת תערובת אחידה ותפוחי אדמה מצופים. פורסים בצל ירוק בגריל ומערבבים לתפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שום גויה®שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
12
מגישים מיד או לשמור מכוסה במקרר עד 2 ימים.