קושיבינוני
מוכן ב32 דק.
מנות4
ציון בריאות7
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

(בלעדי ברשת) סיבוב 2: בצל ממולא תפוחי אדמה

(בלעדי ברשת) סיבוב 2: בצל ממולא תפוחי אדמה
צריך תוספת ללא גלוטן? (בלעדי ברשת) סיבוב 2: בצל ממולא תפוחי אדמה יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 9 גרם חלבון, 17 גרם שומן, ובסך הכל של 343 קלוריות. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 13% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם בצל, שום, סלט תפוחי אדמה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 32 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 40%. מתכונים דומים: בצל ממולא תפוחי אדמה, סטייק עגול ובצל, ו סטייק עגול בסגנון בווארי איטי עם בצל אדום ואטריות.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
פורסים את השליש העליון מכל בצל ומניחים בצד; שמור צמרות. פורסים איקס בפנים 2/3 מכל בצל. בעזרת כף להסיר את החלק הפנימי 2/3 של הבצל עושה קערה. קוביות את החלק הפנימי של כל בצל, על קרש חיתוך, והניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מערבבים את הגבינה המגוררת עם סלט תפוחי האדמה בקערה קטנה. מחלקים באופן שווה את תערובת תפוחי האדמהלכל קערה בצל לכסות עם בצל בצל שמורות.
מרכיבים שתצטרך
עם מגע של פילדלפיה®, מחולקתעם מגע של פילדלפיה®, מחולקת
סלט תפוחי אדמהסלט תפוחי אדמה
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מניחים על תבנית עם נייר אפייה ואופים 20 דקות או עד שהבצל רך.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
הביאו סיר בינוני של מים מומלחים לרתיחה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
מוסיפים תפוחי אדמה ומבשלים 8 דקות או עד שהם רכים מעט. מסננים, מניחים בקערה גדולה ומניחים להתקרר עד שהם חמים מעט.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
בזמן שתפוחי אדמה מתבשלים, הגדר גריל או מחבת גריל לבישול ישיר על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
9
מניחים בצל ירוק על גריל משומן חם ומבשלים 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
10
מעבירים לקרש חיתוך ומניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
11
לקערה עם תפוחי האדמה מוסיפים מיונז, שמנת חמוצה, חרדל, שום, מלח ופלפל ומערבבים בעדינות עד לקבלת תערובת אחידה ותפוחי אדמה מצופים. פורסים בצל ירוק בגריל ומערבבים לתפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שום גויה®שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
12
מגישים מיד או לשמור מכוסה במקרר עד 2 ימים.