אוקראן ועגבניות לוקח בערך 55 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מכסה 20% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 235 קלוריות, 8 גרם חלבון ו-16 גרם שומן. המתכון הזה של Foodnetwork דורש בצל, עגבניות, מלח ופלפל ושמן בוטנים. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. זה עובד היטב כתוספת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 53%, שהוא מוצק. נסו במיה עם עגבניות, במיה ועגבניות, ובוקרן ועגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
1
במחבת גדולה מחממים את השמן על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים בייקון, חמאה, בצל, פלפל ירוק ושום.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
הודו מבושל מגורר (או עוף)
שום גויה®
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
מטגנים עד שהירקות רכים והבצל שקוף.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
4
מוסיפים מלח מתובל, אבקת שום, עגבניות, מים, בסיס עוף ובמיה. להביא לרתיחה. מנמיכים את האש ומניחים להתבשל במשך 30 דקות תוך ערבוב מדי פעם. מתבלים, לפי הטעם, במלח ופלפל.