במיה מסאלה צלויה
Masala במיה קלוי יכול להיות רק הודי מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 55 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 0g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך סודה לשתיה, בצל, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. זה עובד הכי טוב כמו מנות ראשונות, והוא נעשה בסביבה 35 דקות. נסו אוקרה מסאלה, בהנדי מסאלה: בואו נדבר במיה, ו Bhindi Masala / איך לעשות bhindi masala / Okra s (מתכונים דומים).
הוראות
חתוך את גבעולי הבמיה אם הם ארוכים יותר מחצי סנטימטר.
מניחים במיה על תבנית אפייה בשכבה אחת.
אופים במשך 15-20 דקות, תוך ערבוב באמצע. במיה צריך להיות מתחיל חום במקומות אבל לא נשרף. כאשר במיה הוא כמעט סיים בישול, לחמם מחבת לא מקל גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הבצל הקצוץ וקמצוץ של סודה לשתיה, אם אתה רוצה להאיץ את הבישול. מבשלים עד הבצל מתחיל לרכך ולאחר מכן להוסיף את שורש זנגביל, שום, כמון ומבשלים עוד דקה.
מוסיפים כורכום וגראם מסאלה ומבשלים עוד דקה, מוסיפים כף מים אם התבלינים מתחילים להידבק.
מוסיפים את במיה קלויה ומלח, אם אתה משתמש בו, מערבבים היטב, ומבשלים עוד דקה או שתיים.