קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות30
מגזין

במיה מסאלה צלויה

במיה מסאלה צלויה
Masala במיה קלוי יכול להיות רק הודי מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 55 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 0g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך סודה לשתיה, בצל, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. זה עובד הכי טוב כמו מנות ראשונות, והוא נעשה בסביבה 35 דקות. נסו אוקרה מסאלה, בהנדי מסאלה: בואו נדבר במיה, ו Bhindi Masala / איך לעשות bhindi masala / Okra s (מתכונים דומים).

הוראות

1
חתוך את גבעולי הבמיה אם הם ארוכים יותר מחצי סנטימטר.
מרכיבים שתצטרך
במיהבמיה
2
מניחים במיה על תבנית אפייה בשכבה אחת.
מרכיבים שתצטרך
במיהבמיה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
3
אופים במשך 15-20 דקות, תוך ערבוב באמצע. במיה צריך להיות מתחיל חום במקומות אבל לא נשרף. כאשר במיה הוא כמעט סיים בישול, לחמם מחבת לא מקל גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
במיהבמיה
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיפים את הבצל הקצוץ וקמצוץ של סודה לשתיה, אם אתה רוצה להאיץ את הבישול. מבשלים עד הבצל מתחיל לרכך ולאחר מכן להוסיף את שורש זנגביל, שום, כמון ומבשלים עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
5
מוסיפים כורכום וגראם מסאלה ומבשלים עוד דקה, מוסיפים כף מים אם התבלינים מתחילים להידבק.
מרכיבים שתצטרך
גארם מסאלהגארם מסאלה
כורכוםכורכום
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
6
מוסיפים את במיה קלויה ומלח, אם אתה משתמש בו, מערבבים היטב, ומבשלים עוד דקה או שתיים.
מרכיבים שתצטרך
במיהבמיה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום

יין מומלץ: Gruener Veltliner, ריזלינג, ורוד נוצץ

Gruener Veltliner, Riesling, ו Sparkling רוזה הם הבחירה העליונה שלי עבור הודי. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. Pfaffl Zeiseneck Gruner Veltliner עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
Pfaffl Zeiseneck Gruner Veltliner
Pfaffl Zeiseneck Gruner Veltliner
פריך להפליא ועדין עצמות עם שפע של פלפל וקורטוב של פזרנות. לא פלא, כי היין הזה גדל על שונית הצדפות המאובנים הגדולה בעולם.