קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות30
מגזין

במיה מסאלה צלויה

במיה מסאלה צלויה
Masala במיה קלוי יכול להיות רק הודי מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 55 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 0g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך סודה לשתיה, בצל, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. זה עובד הכי טוב כמו מנות ראשונות, והוא נעשה בסביבה 35 דקות. נסו אוקרה מסאלה, בהנדי מסאלה: בואו נדבר במיה, ו Bhindi Masala / איך לעשות bhindi masala / Okra s (מתכונים דומים).

הוראות

1
חתוך את גבעולי הבמיה אם הם ארוכים יותר מחצי סנטימטר.
מרכיבים שתצטרך
במיהבמיה
2
מניחים במיה על תבנית אפייה בשכבה אחת.
מרכיבים שתצטרך
במיהבמיה
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
3
אופים במשך 15-20 דקות, תוך ערבוב באמצע. במיה צריך להיות מתחיל חום במקומות אבל לא נשרף. כאשר במיה הוא כמעט סיים בישול, לחמם מחבת לא מקל גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
במיהבמיה
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
מוסיפים את הבצל הקצוץ וקמצוץ של סודה לשתיה, אם אתה רוצה להאיץ את הבישול. מבשלים עד הבצל מתחיל לרכך ולאחר מכן להוסיף את שורש זנגביל, שום, כמון ומבשלים עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
¼ כפית אורגנו¼ כפית אורגנו
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
5
מוסיפים כורכום וגראם מסאלה ומבשלים עוד דקה, מוסיפים כף מים אם התבלינים מתחילים להידבק.
מרכיבים שתצטרך
גארם מסאלהגארם מסאלה
כורכוםכורכום
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
6
מוסיפים את במיה קלויה ומלח, אם אתה משתמש בו, מערבבים היטב, ומבשלים עוד דקה או שתיים.
מרכיבים שתצטרך
במיהבמיה
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים

יין מומלץ: Gruener Veltliner, ריזלינג, ורוד נוצץ

Gruener Veltliner, Riesling, ו Sparkling רוזה הם הבחירה העליונה שלי עבור הודי. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. Pfaffl Zeiseneck Gruner Veltliner עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
Pfaffl Zeiseneck Gruner Veltliner
Pfaffl Zeiseneck Gruner Veltliner
פריך להפליא ועדין עצמות עם שפע של פלפל וקורטוב של פזרנות. לא פלא, כי היין הזה גדל על שונית הצדפות המאובנים הגדולה בעולם.