בנדיקט ביצי פטריות ואספרגוס
Mushroom & Asparagus Eggs Benedict הוא מתכון צמחוני לקטו אובו עם 4 מנות. מנה אחת מכילה 506 קלוריות , 19 גרם חלבון ו -26 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 29% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את ארוחת הבוקר הזו. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו שן שום, מלח, בזיליקום ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די טוב של 67% . אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: ביצי אספרגוס בנדיקט , ביצי בנדיקט קלאסי , ו- Crab Cakes Eggs Benedict .
הוראות
מטגנים אספרגוס ב-1 כפית שמן במחבת גדולה עד שהוא רך; להסיר ולשמור על חום.
מטגנים שאלוט בשארית השמן וכף חמאה באותה מחבת עד לריכוך.
מוסיפים פטריות ושום; לבשל 4 דקות יותר.
מוסיפים שרי, תוך ערבוב כדי לשחרר חתיכות שחומות מהמחבת. מערבבים פנימה שמנת ומלח. מביאים לרתיחה. מבשלים ומערבבים 1-2 דקות או עד שמסמיך מעט. מערבבים פנימה בזיליקום.
בינתיים, מניחים 2-3 סנטימטרים של מים במחבת גדולה עם דפנות גבוהות; להוסיף חומץ לבן. מביאים לרתיחה; מנמיכים את האש ומבשלים בעדינות. שוברים ביצים קרות, אחת בכל פעם, לתוך כוס רפרפת או צלוחית; מחזיקים את הספל קרוב לפני המים, מחליקים כל ביצה למים.
מבשלים, ללא מכסה, עד שהחלבונים מתייצבים לחלוטין והחלמונים עדיין רכים, כ-4 דקות. בעזרת כף מחוררת מרימים את הביצים מהמים.
מורחים את יתרת החמאה על פרוסות הטוסט. מעל כל אחד מהם אספרגוס, ביצה עלומה ותערובת פטריות.
מפזרים פלפל ומזלפים חומץ בלסמי.