בני פו שפמנון מצופה טורטייה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקריים, אז תנו הזדמנות ל טורטייה מצופה שפמנון פו בנים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 869 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 52 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. גשו לסופר וקנו חלב חמאה, שמן צמחי, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. נסו Po ' Boys שפמנון, Po ' boys שפמנון, ו פוי בויז שפמנון פריך (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את השפמנון לרצועות 2 אינץ ' יבש לטפוח. מערבבים יחד את הקמח ו 1 כף של תיבול Cajun עם 1/4 כפית כל מלח ופלפל.
לטאטא כף נוספת של התיבול Cajun לתוך החמאה. Pulse טורטיות במעבד מזון עד הקרקע דק עם כף שלישית של תיבול Cajun.
מוסיף את שמן הירקות לסיר גדול, כבד תחתית ולהביא 350 מעלות f מעל חום בינוני.
לזרוק את השפמנון עם קמח מתובל, ואז למקם את השפמנון במסננת ולנער את כל קמח עודף. מחלקים את רצועות השפמנון לשתי קבוצות. טובלים את המנה הראשונה בחמאה, נותנים לעודף לטפטף, ואז לדלות את הטורטיות. מטגנים את השפמנון עד הזהב, על 5 דקות.
ניקוז על מגבות נייר. לדלות ולטגן את המנה השנייה של שפמנון באותו אופן.
מערבבים יחד את המיונז ואת כף הנותרים תיבול Cajun.
מורחים באופן שווה על הלחמניות. מחלקים את קרחון ופרוסות עגבניות בין לחמניות. למעלה עם השפמנון.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לשפמנון. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינוט Grigio Scarpetta עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
![Scarpetta פינו Grigio]()
Scarpetta פינו Grigio
צבע קש בהיר עם רק רמז של סלמון. ניחוחות של פירות אבן ומלון. מראה את יכולתו של פינו גריג ' יו להיות קל על רגליו אבל מורכב. מלון ופירות אבן עם מינרלים וגוף בינוני. לפינו גריג ' יו יש טווח נהדר. נפלא בכוחות עצמו כאפריטיבו, עם דגים צלויים אור כמו סשימי, קרודו pesce או סביצ ' ה.