בננה אגוזים קרם קרמל
קרמל בננה-אגוז יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 4 . מנה אחת מכילה 275 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 2 גר' של שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם אידית חלב דל שומן, תמצית ונילן, רום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: קרמל אננס קרם קרמל עם גלידה Bananan, בננה קרמל מלוחה עם קרם fraîche גלידה, ו קרם קרמל, קרם ברולה, סירים דה קרם.
הוראות
מערבבים סוכר מגורען ו 3 כפות מים בסיר קטן, כבד על חום בינוני; לבשל עד הסוכר מתמוסס, ערבוב לעתים קרובות. המשך בישול עד הזהב (כ 4 דקות). מיד לשפוך לתוך 4 (6-אונקיה) ramekins או כוסות פודינג מצופה ספריי בישול, הטיה כל כוס במהירות עד מעילים סוכר קרמל בתחתית הכוס. תניח בצד.
שלב בננה ו -6 המרכיבים הבאים (בננה דרך ביצים), ערבוב היטב עם מקצף. מחלקים תערובת שווה בין כוסות פודינג מוכן.
מניחים כוסות בתבנית אפייה מרובעת 9 אינץ', ומוסיפים מים חמים למחבת לעומק של 1 אינץ'.
אופים ב 325 במשך 45 דקות או עד סכין מוכנס במרכז יוצא נקי.
הסר כוסות מחבת. כיסוי וצינה לפחות 4 שעות.
שחרר את הקצוות של פודינג עם סכין או מרית גומי.
מניחים צלחת קינוח, במהופך, על גבי כל כוס, והופכים על צלחות.
טפטוף כל אחד מהסירופ המקורמל הנותר על הרפרפת. למעלה עם אגוזי פקאן קלויים אם תרצה.