בננה חמאה פקאן עוגה
עוגת פקאן חמאת בננה יכולה להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת מתכון הקינוח שלך. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 30 גרם של שומן, וסך הכל 803 קלוריות. עם מחיר של $1.0 למנה, מתכון זה יכול להיחשב סביר. מתכון זה מ Allrecipes יש 5 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 5 דקות. אם יש לכם פקאן, שמן צמחי, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה די גרוע. מתכונים דומים: לחם בננה פקאן חמאה, פנקייק באננן ופקאן עם חמאת מייפל, ו לחם בננה בורבון פקאן חמאה חומה.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח בנדיבות מחבת צינור מחורץ 9 אינץ ' (כגון Bundt®).
מערבבים תערובת עוגת פקאן חמאה, מים, שמן צמחי, ביצים, בננות, אגוזי פקאן, ו טופי אפייה חתיכות בקערה עד משולב היטב.
יוצקים הבלילה למחבת צינור מוכן.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהעוגה היא חום זהוב קלות וקיסם שיניים מוכנס למרכז יוצא נקי, 30 עד 40 דקות. לקרר את העוגה במחבת הצינור במשך 15 דקות.
מניחים מגש על גבי המחבת והפוך מחבת. בעדינות להרים מחבת מן העוגה ולתת לסיים עוגה קירור.
ממיסים חמאה וסוכר חום בסיר על אש נמוכה, ערבוב עד בשילוב. מביאים לרתיחה, מערבבים בחלב, וחוזרים לרתיחה מתגלגלת.
הסר מהחום; הכה את הסוכר של ממתקים ותמצית וניל לתוך תערובת חמאה כדי להפוך ציפוי חלק.
מורחים על עוגה מקוררת ומאפשרים לעמוד עד שהציפוי מוגדר, כ -15 דקות.