בננה מטפחת גלידה
בננה מטפחת גלידה יכולה להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון לקינוח. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 1111 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 63 גרם של שומן למנה. קיץ יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו סוכר חום, קצפת, קינמון טחון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 5 שעות ו-20 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו בננה רזה מטפחת עוגת גבינה Parfaits, גלידות באננן קפואות, ו קוקוס קלוי קר לחלוט Banananan גלידה (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא יחד את החלב המרוכז, הקצפת שמנת, רום, תמצית בננה, וקינמון בכוס מדידה גדולה. מקררים עד שקר.
הפעל את מכונת הגלידה שלך על ויוצקים בתערובת קרם קר. נטישה עד התערובת נראית slushy כמו לשרת רך, על 12 עד 15 דקות.
מעבירים את הגלידה למיכל אחר ומניחים ניילון נצמד על גבי הגלידה. מכסים את המיכל בחוזקה עם מכסה. להקפיא במשך כמה שעות עד מוצק מספיק כדי לגרוף.
מגישים מעל בננות פרוסות עם טפטוף של רוטב רום חם, וקצפת.
ממיסים חמאה בסיר. מערבבים בסוכר ומערבבים עד שהוא מתמוסס.
להקציף בקצפת, סירופ תירס, רום וקינמון. מבשלים במשך כמה דקות כך הטעמים יכולים להתחתן.
הסר מחום וקריר מעט לפני ההגשה.