קושיקשה
מוכן ב43 דק.
מנות6
ציון בריאות21
מגזין

בננה ממולאת לחם מטוגן.

בננה ממולאת לחם מטוגן.
המתכון בננה ממולאת לחם מטוגן מוכן בסביבות 43 דקות והוא בהחלט מצוין צמחוני ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. ארוחת הבוקר הזאת 1221 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 48 גרם של שומן למנה. לך לחנות ותביא דגני בוקר פריכים, חמאה, אגוז מוסקט טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. וזה די טוב. מתכונים דומים: בננה ממולאת לחם מטוגן., לחם מטוגן ממולא בננה, ו בננה ממולאת לחם מטוגן..

הוראות

1
בקערה גדולה, לשלב את תערובת פנקייק עם מספיק מים כדי להפוך את הבלילה דקה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות תערובת פנקייקים ללא גלוטן שנרכשה בחנות, כמו צ'ריברוק קיטשן2 כוסות תערובת פנקייקים ללא גלוטן שנרכשה בחנות, כמו צ'ריברוק קיטשן
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מוסיפים אגוז מוסקט, קינמון, וניל, סוכר וביצים.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3
להקציף יחד עד חלקה, על 3 דקות.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
4
בקערה בינונית, מערבבים יחד אגוזי מלך, סוכר חום ופרוסות בננה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
מקלות קינמון קצריםמקלות קינמון קצרים
(קרטון בלוק)(קרטון בלוק)
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
פורסים את הקצוות מהלחם הצרפתי. החל מקצה 1, מדדו בערך חצי אינץ ' לאורך כיכר הלחם וחתכו את הלחם 3/4 מהדרך. תמדוד עוד חצי סנטימטר, ותחתוך את הלחם בצורה נקייה. אתה צריך פרוסת 1 אינץ ' של לחם עם חתך באמצע. חזור על תהליך זה עד הלחם כל פרוס למעלה.
מרכיבים שתצטרך
לחם צרפתילחם צרפתי
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
6
קח חתיכת לחם צרפתי לחתוך ולדחוף כמה כפות של תערובת הבננה לתוך חריץ באמצע.
מרכיבים שתצטרך
לחם צרפתילחם צרפתי
(קרטון בלוק)(קרטון בלוק)
7
הוסף כמות טובה, אבל לא overstuff כך התערובת לא תישאר במרכז. חזור עד שכל הפרוסות ממולאות.
8
מחממים מחבת או גריל שטוח מעל חום בינוני גבוה. כאשר המחבת חמה, מעיל אותו עם 2 כפות של חמאה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
9
יוצקים את קורנפלקס כתוש על צלחת. קח פרוסת לחם ממולא וטבל אותו בתערובת הביצה, ציפוי שני הצדדים בנדיבות. לאחר מכן לחץ על הלחם לתוך קורנפלקס ולהפוך אותו כדי מעיל שני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
קורנפלקסקורנפלקס
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
10
מניחים את הלחם על הגריל או מחבת ומבשלים עד חום זהוב, כ 3 דקות לכל צד. תהפוך את הטוסט ותבשל את הצד השני. חזור על תהליך הציפוי והבישול עבור כל פרוסת לחם, והוסף חמאה נוספת לגריל או למחבת לפי הצורך, כ -2 כפות חמאה לכל פרוסה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)