בננה ספליט בראוני פיצה
המתכון בננה ספליט בראוני Pizzan מוכן בסביבות 3 שעות ו -20 דקות והוא בהחלט מצוין חלב חינם ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 357 קלוריות. מתאים ל-12 מנות. אם יש לכם אננס, תערובת בראוני פרימיום העליון המקורי, פקאן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו בננה ספליט בראוני פיצה, עוגת בראוני בננה ספליט, ו עוגת בראוני בננה ספליט (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 350° F (325° F למחבת כהה או לא מקל). ספריי או גריז 12 אינץ ' מחבת פיצה. תכין בראוניז לפי ההוראות.
אופים 20 עד 26 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס 2 אינץ ' מהמרכז יוצא כמעט נקי. מגניב לגמרי.
מורחים מעט גלידה מרוכך באופן שווה על פני בראוניז. להקפיא לפחות 1 שעה או עד גלידה היא חברה. ממש לפני ההגשה, למעלה עם תותים ובננות; מפזרים אננס ופקאנים.
טפטוף עם ציפוי פאדג ' חם.