בננה ספליט טארט
מנה אחת מכילה 110 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. אם יש לכם יוגורט בננה קרם מקורי, בננות, שבבי שוקולד למחצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-132 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו לחם בננה ספליט בריא, בננה ספליט פאי, ו בננה ספליט (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום ל 191°. Unroll 1 קרום עוגה במרכז גיליון עוגיות גדול ungreased. פרוש את קרום העוגה השני והנח את הקרום הראשון, התאמת קצוות ולחץ לאטום. עם מערוך, להתגלגל לתוך סיבוב 14 אינץ'.
מקפלים 1/2 אינץ ' של קצה הקרום תחת, ויוצרים גבול; לחץ כדי לאטום את התפר (אם תרצה, חליל קצה). זין קרום בנדיבות עם מזלג.
אופים 20 עד 25 דקות או עד חום זהוב. מגניב לגמרי, כ -30 דקות.
מורחים 1/4 כוס של שבבי שוקולד מומסים באופן שווה על קרום אפוי מקורר.
מורחים יוגורט על שוקולד. סדר פרוסות בננה על גבי יוגורט.
מורחים פאי מילוי באופן שווה מעל. מסדרים תותים מעל מילוי עוגה.
טפטוף שנותר שוקולד נמס מעל.
חותכים לפרוסות ומגישים. מכסה ומקרר כל טארט שנותר.