בננה ספליטסוויל
מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 20 דקות. גשו לסופר וקנו סוכר, גלידה, סירופ תירס, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 28%, וזה לא כל כך גדול. נסו מאפינס שיבולת שועל בננן ללא גלוטן עם צ'יריוס אגוזי בננה, מאפינס שיבולת שועל בננן ללא גלוטן עם צ'יריוס אגוזי בננה, ו מאפינס אגוזי בננה שתויים {עם בננה צ'ובאני יוגורט יווני!} עבור מתכונים דומים.
הוראות
מערבבים את הסוכר, המים וסירופ התירס בסיר קטן וכבד ומניחים על אש גבוהה. ברגע שהסוכר נמס, חממו את המדחום מתחת למי ברז חמים (למניעת הלם תרמי) והצמידו לצד התבנית, וודאו שהנורה שקועה לחלוטין. אין לערבב את התערובת או להסעיר את התבנית בשלב זה.
כאשר התערובת מגיעה ל -230 מעלות, הפחיתו את האש לבינונית ואפשרו לסוכר לצבוע בהדרגה. ככל שהטמפרטורה מתקרבת ל -300 מעלות הצבע יתחיל להפוך לענבר. בשלב זה, זה בטוח לסובב את המחבת בעדינות כדי לעזור להפיץ את החום באופן שווה. כשהקרמל פונה לכיוון 340 מעלות, הוא יגיע לצבע ענברי עמוק.
מסירים את התבנית מהאש ומערבבים לאט בעזרת כף מתכת, ומאפשרים לה להתקרר עד שהקרמל נופל מהכף בזרם מוצק, כמו חוט. כשזה יקרה, זה הזמן של דודד.
יוצרים שרבוטים על ידי החזקת הכף 12 עד 16 אינץ ' מעל הקרמל וטפטוף הדפוסים על הקלף. (רמז: אפשר לכף לפרוק לתבנית למשך מספר שניות לפני שתנסה לעשות זאת. זה יאפשר זרם צר יותר.) תנועות מהירות קדימה ואחורה או תנועות צד לצד הן הטובות ביותר. זה הכל בפרק כף היד. אפשר לשרבוטים להתקרר במשך 15 דקות ואז לקלף את הנייר (לא להיפך). עורמים בכלי אטום עם נייר שעווה בין כל חתיכה.
לאחר הכנת 15 עד 20 דודדות, אמור להישאר לכם מספיק קרמל כדי לעבור לשלב הרוטב. לכן, החזירו את יתרת הקרמל לאש בינונית גבוהה והמשיכו לבשל עד שתראו את סימן העשן הראשון. מסירים מיד מהאש, ומוסיפים את השמנת, בבת אחת, באורך הזרועות. (זה ירתח בזעם.) לאחר שהתערובת נרגעת, מחזירים לאש בינונית ומרתיחים עוד 3 דקות, תוך ערבוב מדי פעם. מצננים לטמפרטורת החדר, עוברים לבקבוק להשפריץ ומכניסים למקרר עד שבוע.
להכנת הבננות ברולה, רבעו את הבננות (קלפו) ושפשפו לסוכר לציפוי יסודי.
הסר את הקליפה והניח על מתלה קירור על מספר שכבות נייר כסף. (אל תנסה את זה על שולחן האוכל שלך.) תלבש את משקפי הבטיחות שלך ותצית את הלפיד שלך. החזק את הלפיד כך שקצה הלהבה בקושי נוגע בבננה, ונע במהירות קדימה ואחורה עד שהסוכר נמס, משחים ומבעבע. ברגע שזה נראה כמו קרמל, להמשיך הלאה. אתה יודע שיש לך את זה כאשר גיליון מוצק, כמו זכוכית של זהב (לא גרגר) נוצר על הבננה.
כדי לעשות את הפיצול (כביכול), השפריץ תבנית של רוטב קרמל על צלחת צוננת, מעליו 4 חתיכות בננה (בסגנון לינקולן לוג), מעליו הגלידה לבחירתך (אנחנו אוהבים את הווניל האפרסק שלנו מ נטישת תינוק נטישה), ולבסוף, דודד.