קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות4
ציון בריאות3
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

בננה ספליטסוויל

בננה ספליטסוויל
מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 20 דקות. גשו לסופר וקנו סוכר, גלידה, סירופ תירס, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 28%, וזה לא כל כך גדול. נסו מאפינס שיבולת שועל בננן ללא גלוטן עם צ'יריוס אגוזי בננה, מאפינס שיבולת שועל בננן ללא גלוטן עם צ'יריוס אגוזי בננה, ו מאפינס אגוזי בננה שתויים {עם בננה צ'ובאני יוגורט יווני!} עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מערבבים את הסוכר, המים וסירופ התירס בסיר קטן וכבד ומניחים על אש גבוהה. ברגע שהסוכר נמס, חממו את המדחום מתחת למי ברז חמים (למניעת הלם תרמי) והצמידו לצד התבנית, וודאו שהנורה שקועה לחלוטין. אין לערבב את התערובת או להסעיר את התבנית בשלב זה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאןחבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאן
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
כאשר התערובת מגיעה ל -230 מעלות, הפחיתו את האש לבינונית ואפשרו לסוכר לצבוע בהדרגה. ככל שהטמפרטורה מתקרבת ל -300 מעלות הצבע יתחיל להפוך לענבר. בשלב זה, זה בטוח לסובב את המחבת בעדינות כדי לעזור להפיץ את החום באופן שווה. כשהקרמל פונה לכיוון 340 מעלות, הוא יגיע לצבע ענברי עמוק.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מסירים את התבנית מהאש ומערבבים לאט בעזרת כף מתכת, ומאפשרים לה להתקרר עד שהקרמל נופל מהכף בזרם מוצק, כמו חוט. כשזה יקרה, זה הזמן של דודד.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
יוצרים שרבוטים על ידי החזקת הכף 12 עד 16 אינץ ' מעל הקרמל וטפטוף הדפוסים על הקלף. (רמז: אפשר לכף לפרוק לתבנית למשך מספר שניות לפני שתנסה לעשות זאת. זה יאפשר זרם צר יותר.) תנועות מהירות קדימה ואחורה או תנועות צד לצד הן הטובות ביותר. זה הכל בפרק כף היד. אפשר לשרבוטים להתקרר במשך 15 דקות ואז לקלף את הנייר (לא להיפך). עורמים בכלי אטום עם נייר שעווה בין כל חתיכה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
לאחר הכנת 15 עד 20 דודדות, אמור להישאר לכם מספיק קרמל כדי לעבור לשלב הרוטב. לכן, החזירו את יתרת הקרמל לאש בינונית גבוהה והמשיכו לבשל עד שתראו את סימן העשן הראשון. מסירים מיד מהאש, ומוסיפים את השמנת, בבת אחת, באורך הזרועות. (זה ירתח בזעם.) לאחר שהתערובת נרגעת, מחזירים לאש בינונית ומרתיחים עוד 3 דקות, תוך ערבוב מדי פעם. מצננים לטמפרטורת החדר, עוברים לבקבוק להשפריץ ומכניסים למקרר עד שבוע.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
6
להכנת הבננות ברולה, רבעו את הבננות (קלפו) ושפשפו לסוכר לציפוי יסודי.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות בננה נוספות, לא חובהפרוסות בננה נוספות, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
7
הסר את הקליפה והניח על מתלה קירור על מספר שכבות נייר כסף. (אל תנסה את זה על שולחן האוכל שלך.) תלבש את משקפי הבטיחות שלך ותצית את הלפיד שלך. החזק את הלפיד כך שקצה הלהבה בקושי נוגע בבננה, ונע במהירות קדימה ואחורה עד שהסוכר נמס, משחים ומבעבע. ברגע שזה נראה כמו קרמל, להמשיך הלאה. אתה יודע שיש לך את זה כאשר גיליון מוצק, כמו זכוכית של זהב (לא גרגר) נוצר על הבננה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
פרוסות בננה נוספות, לא חובהפרוסות בננה נוספות, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
8
כדי לעשות את הפיצול (כביכול), השפריץ תבנית של רוטב קרמל על צלחת צוננת, מעליו 4 חתיכות בננה (בסגנון לינקולן לוג), מעליו הגלידה לבחירתך (אנחנו אוהבים את הווניל האפרסק שלנו מ נטישת תינוק נטישה), ולבסוף, דודד.
מרכיבים שתצטרך
מים רגיליםמים רגילים
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
פרוסות בננה נוספות, לא חובהפרוסות בננה נוספות, לא חובה