בננה-עוגיות פקאן
המתכון בננה-ביסקוטי פקאן מוכן תוך כ 45 דקות,. וזה בהחלט מדהים מוצרי חלב חינם וצמחוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מתאים ל-24 מנות. מנה אחת מכילה 70 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. אם יש לכם אבקת אפייה, מלח, ביצהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 20% המנה הזאת די גרועה. נסו ביסקוויט פקאן, ביסקוויט פקאן חמוציות, ו ביסקוויט פקאן חמאה (מתכונים דומים).
הוראות
קמח בכפית קלה לתוך כוסות מדידה יבשות, ורמה עם סכין.
מערבבים את הקמח, סוכר, אבקת אפייה ומלח.
מערבבים בננה, שמן, וניל וביצה בקערה בינונית; מערבבים בתערובת קמח ופקאנים (הבצק יהיה דביק).
להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות; לעצב בצק לתוך 2 (8 אינץ ' ארוך) לחמניות עם ידיים מקומטות.
מניחים לחמניות על תבנית אפייה מצופה ספריי בישול; לשטח עד עובי 1/2 אינץ'.
אופים ב 350 במשך 23 דקות.
הסר לחמניות מאפייה; מגניב 10 דקות על מתלה חוט.
חותכים כל גליל באלכסון לפרוסות 12 (1/2 אינץ').
מניחים פרוסות, חותכים צדדים למטה, על תבנית אפייה. להפחית את טמפרטורת התנור ל 250; אופים 15 דקות. הפוך עוגיות; אופים 15 דקות נוספות (עוגיות יהיו רכות מעט במרכז אבל יתקשחו כפי שהם מגניבים).
הסר גיליון אפייה; מגניב לחלוטין על מדפי תיל.