בננה פקאן לוף
בננה פקאן לוף הוא צמחוני מתאבנים. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 264 קלוריות. והוא יספק כ 16 מנות. לך לחנות ותביא אבקת אפייה, פקאן, סוכר חום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכונים דומים: בננה ופקאן לוף, בננה ופקאן פאדג'לוף, ו מאפינס יוגורט בננה וקציץ לחם בננה קטן.
הוראות
בקערה גדולה, חמאת שמנת וסוכר עד אור ורך.
מוסיפים ביצים, אחד בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. מוכה בבננות.
מערבבים את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח; מוסיפים לתערובת מוקרמת. מקפלים בפקאנים.
העברה ל9-in משומן. אקס-5-אין. מחבת כיכר.
אופים ב 350° במשך 50-60 דקות או עד קיסם מוכנס ליד המרכז יוצא נקי. מגניב במשך 10 דקות לפני הסרת מחבת מתלה חוט.
בקערה קטנה, לשלב גבינת שמנת ואננס.