בננות בסירופ פולי קפה
בננות בסירופ פולי קפה נטול גלוטן, מנה צדדית. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 284 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -45 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך יוגורט חלב מלא, אספרסו שעועית, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: פולנטינה עם בננות וסירופ מייפל, סירופ דלעת תבלינים לקפה חם וקר או משקאות ללא קפה, ו הולך עם התבואה: פנקייק מולטיגרין עם סירופ בננות פוסטר.
הוראות
בסיר בינוני, לשלב את המים עם כל פולי האספרסו ולהביא לרתיחה. מבשלים את השעועית על אש נמוכה במשך 20 דקות.
מוסיפים את הסוכר, רצועות של גרידת לימון וחתיכות של מקל קינמון ומבשלים על אש מתונה במשך 5 דקות או עד סירופ.
בינתיים, לקלף את הבננות ולפרוס אותם 1/2 אינץ ' עבה באלכסון. בצלחת גדולה ורדודה, לזרוק את הבננות עם מיץ לימון.
יוצקים את סירופ פולי הקפה על הבננות ולתת לעמוד עד מקורר לטמפרטורת החדר, ואז לקרר עד מקורר היטב, על 2 שעות. כפית את הבננות וסירופ פולי קפה על היוגורט ומגישים.