בננות מטוגנות ברוטב פרלין הל
בננות מטוגנות עם רוטב פרלין הל יכול להיות רק המנה בצד אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 499 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 30 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך סוכר חום, הל טחון, שמנת כבדה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 15 דקות. מתכונים דומים: בננות מוקפצות ברוטב פרלין, בננות מוקפצות ברוטב מייפל פרלין, ו בננות אדומות עם הל (Elaichi Kéla).
הוראות
מחממים 1 כף חמאה במחבת כבדה של 10 אינץ ' מעל חום גבוה בינוני עד שהקצף שוכך, ואז מטגנים חצי בננות, חותכים את הצדדים תחילה, הופכים פעם אחת, עד הזהב, 1/2 עד 2 דקות בסך הכל.
העברה עם מרית מחוררת ל 2 קערות קינוח.
מחממים 1 כף חמאה ומטגנים הנותרים בננות באותו אופן, העברה 2 קערות יותר.
להמיס 2 כפות הנותרים חמאה במחבת על חום מתון, ולאחר מכן להוסיף סוכר חום, שמנת, הל, קמצוץ של מלח ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד הרוטב הוא מעובה מעט, על 2 דקות.
הסר מהחום ומערבבים במיץ ליים.
רוטב כפיות על בננות וגלידה.