בננות מטוגנות עם קוקוס
אם יש לך סוכר, קוקוס, חלב קוקוס, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו דבש שום חמאה שרימפס בחלב קוקוס עם בננות מטוגנות, בננות מטוגנות, ו בננות מטוגנות עם חום מתוק (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את הקמח, קוקוס, סוכר, מלח, חלב קוקוס לתוך קערת ערבוב ולהקציף עד חלקה. להפריש לפחות 1/2 שעה לנוח, אבל לא יותר מ 2 שעות.
כאשר מוכן לטגן, למלא סיר בינוני עם שמן לעומק של 3 אינץ ' ולחמם את השמן ל 177°.
מקלפים את הבננות או בננות וחותכים לגפרורים, בערך באורך 3 אינץ ' וברוחב 1/3. Quartering הבננות או plantains למטה באמצע עובד היטב.
בנדיבות מעיל בננות או בננות פלנטנות בבלילה. מאז הבלילה תהיה גבשושי מאוד עם תוספת של פתיתי קוקוס, ייתכן שיהיה עליך להשתמש באצבעות או מקלות אכילה כדי להשיג ציפוי אפילו.
בעדינות להנמיך לתוך שמן חם ומטגנים במשך כ 2 דקות בכל צד, על 4 דקות בסך הכל.
מעבירים את החלקים המטוגנים למתלה וניקוז של שמן עודף.
מגישים מיד, בעוד הפנים הוא צנרת חם דמוי פודינג.