בננות מטוגנות תאילנדיות
בננות מטוגנות תאילנדיות עשויות להיות מתכון טוב להרחבת תיבת המתכונים של הר ד ' אובר. מתכון זה מכין 20 מנות עם 121 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 3% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 49 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. זה הוא מאוד סביר מתכון לחובבי אוכל אסייתי. אם יש לכם בננות, קוקוס, שמן וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ידידותי לפודמפ וטבעוני דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 35 דקות. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 21%. הציון הזה לא כל כך מרהיב. נסו בננות מטוגנות תאילנדיות, בננות מטוגנות, ו בננות מטוגנות עם ברנדי (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית מערבבים קמח אורז, טפיוקה, סוכר, מלח וקוקוס. מערבבים מים, מעט בכל פעם, ומערבבים ליצירת בלילה עבה.
קולפים את הבננות וחותכים כל אחת לאורכה ל -3 או 4 חלקים.
מחממים שמן בטיגון עמוק או בווק עמוק ל 375 מעלות פרנהייט (190 מעלות צלזיוס).
מצפים לחלוטין כל פרוסת בננה בבלילה, ואז מטגנים בשמן חם עד להזהבה.
יין מומלץ: Gewurztraminer, Chenin Blanc, ריזלינג
אסיה עובדת ממש טוב עם גוורצטרמינר, שנין בלאן וריזלינג. היין הטוב ביותר לאוכל אסייתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן-אך הלבנים החומציים הללו משתלבים עם מספר ארוחות מסורתיות, חריפות או לא. הדומיינים שלומברגר לס פרינסס אבס גוורצטרמינר עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 24 דולר לבקבוק.
![דומיין שלומברגר לס פרינסס אבס גוורצטרמינר]()
דומיין שלומברגר לס פרינסס אבס גוורצטרמינר
כנראה היין המפורסם ביותר של אלזס, הטרמינר הגיע אלינו מצפון איטליה ומתוארך למאה ה -16. ה גוורצטרמינר (ממש חריף או מושק טרמינר) הוא מבחר הטרמינרים הריחניים ביותר ונודע בשם גוורצטרמינר לקראת 1950. צהוב בהיר עם השתקפויות ברורות. ליין יש איכות צעירה. האף הוא אקספרסיבי וחושף דומיננטי פרחוני של ורד, אדמונית. מסוכרים מעט, תופסים את הפרי האקזוטי, ליצ 'י ואחרי אוורור, מגלים תווים של ג' ינג ' ר ורמז למנטול. האף מציג טיפוסיות יפה, ללא פזרנות אבל עם דיוק. ההתפרצות בפה היא בשפע ורך, נמרץ; זה מתפתח על מדיום עם מהירות מרעננת. אותם טעמים של פירות אקזוטיים, זנגביל ופרחים של ורדים שנתפסו באף נמצאים, עם מגע קל של מרירות על הסיום. התאימו למטבח מתובל וטעים כמו מטבח אסייתי/פיוז 'ן, סביצ' ים פרואניים ומזונות עם אלמנטים של תבלינים ופירות כאחד.