בננות מטפחות עוגה הפוכה
עוגת בננות פוסטר הפוכה עשויה להיות רק קריאולית מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 544 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 25 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חלב, ביצים, סוכר חום, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 18 דקות. זה עובד טוב כמו קינוח. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו בננות מטפחות עוגה הפוכה, הפוך בננות פוסטר עוגה, ו בננות מטפחות עוגה הפוכה (מתכונים דומים).
הוראות
אופים פקאנים בשכבה אחת 8 עד 10 דקות או עד קלוי וריחני, ערבוב פעם אחת.
להמיס 1/4 כוס חמאה משומנת קלות 10 אינץ 'מחבת ברזל יצוק או 9 אינץ' מחבת עוגה עגולה (עם צדדים כי הם לפחות 2 אינץ ' גבוה) על אש נמוכה.
הסר מהחום; מערבבים בסוכר חום ורום.
חותכים בננות באלכסון לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'; מסדרים במעגלים קונצנטריים מעל תערובת סוכר חום.
מפזרים אגוזי פקאן על בננות.
לנצח סוכר מגורען ונותר 1/4 כוס חמאה במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד מעורבב.
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכים רק עד מעורבב לאחר כל תוספת.
הוסף חלב הבא 2 מרכיבים; לנצח רק עד מעורבב. מקציפים בתערובת אפייה וקינמון עד מעורבב. (הבלילה תהיה מעט גבשושי.)
יוצקים הבלילה מעל תערובת במחבת.
מניחים מחבת על מחבת מרופדת בנייר כסף.
אופים ב 350 במשך 40 עד 45 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב במחבת על מתלה תיל 10 דקות. תריץ סכין מסביב לקצה כדי לשחרר. הפוך על צלחת הגשה, כפית כל ציפוי במחבת על עוגה.