בס אסייתי מאודה בשקית
בס אסייתי מאודה בשקית נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian ומספק כ 30 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 28 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. מתכון זה מג'יימי אוליבר יש 29 אוהדים. אם יש לך נחמד של בס 00g כל, שום, רוטב סויה kikkoman, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -39 דקות. מתכונים דומים: סאקה בס מאודה, בס מאודה או סנאפר אדום, ו בס מפוספס מאודה.
הוראות
מחממים התנור שלך ל 220C/425F / גז 7.קח את המדף העליון מהתנור ומניח מגש אפייה על המדף האמצעי.תקרע מטר של נייר כסף. מקפלים אותו לשניים כך עובי כפול שלה, ואז לקפל אותו לשניים שוב. אתה צריך בסופו של דבר עם מה שנראה כמו כרטיס יום הולדת גדול, לסכל. הפוך שניים מאלה ואז להניח אותם פתוח ושטוח על השולחן שלך. כל גלישת נייר תחזיק חתיכה אחת של דגים אתה יכול לעשות אחד גדול עבור ארבעה או גרסה קטנה יותר עבור two.In עלי ומרגמה, לנגח את עלי הסיד שלך עד שהם נשברים וכל הטעם יוצא. לאחר מכן להוסיף את הדשא לימון ולעשות את אותו הדבר שוב. תעשה את זה לכמה דקות... זה שווה כל שנייה. לאחר מכן להוסיף את השום, צ 'ילי, ג' ינג ' ר מגורד וכל גבעולי כוסברה. ברגע שכל זה מרוסק לעיסה, מוסיפים את רוטב הסויה, את גרידת הלימון ואת המיץ ואת הזית הישן.
מערבבים היטב, ואז לטעום ולתקן את התיבול עם רוטב סויה נוסף כפי שאתה רואה לנכון.קל להבקיע את הבס בצד העור עם סכין חדה ולאחר מכן לשפשף אותם עם תערובת עשב לימון-ג ' ינג ' ר לימון. אפשר להשרות במשך שעה, אם יש לך זמן, או שאתה יכול לבשל את כל זה מיד.מברשת קלה את הקצוות לסכל עם ביצה קצת מוכה לבן זה עוזר לאטום את החבילה כאשר אתה מקפל אותו ושומר את כל האדים טעמים בפנים לבשל את הדגים.
שים את החלקים של בס ים, עור בצד אחד של כל מעטפה. מחלקים את המרינדה ואת כל המיץ בין שתי החבילות ומכניסים כמה כוסברה לתוך החריצים של כל חתיכה של דגים. מקפלים מעל לסכל, ואז לקפל שני צדדים של המעטפות בצורה מאובטחת. ממש לפני שאתה חותם את הצד האחרון של שקיות נייר, לחלק את הסאקי בין שתי המעטפות, דואג כך שהוא לא לטפטף החוצה. כווץ וכופף את הצדדים המקופלים עד כך המיצים לא יכול לבשל החוצה. Dont לקפל את רדיד ממש עד קצה הדג להשאיר על 2 אינץ '(5 ס " מ) של שטח בכל רחבי פילה לתת הקיטור להסתובב.אני יודע שכל זה נשמע כמו פטפוטים, אבל זה פשוט מאוד.
מניחים ישר על המגש החם ומבשלים כ 12 דקות בתנור שחומם מראש. לאחר מבושל, לאפשר לשבת במשך 23 דקות.
מגישים את השקיות ליד השולחן פשוט לחתוך אותם לפתוח בזהירות להרים את הדג. אתה יכול כפית את המיצים על זה (אבל לא לאכול את החתיכות מן המרינדה כפי שהם באמת שם רק עבור טעם).אני אוהב להגיש את זה עם קערה של אורז או אטריות בטעם כוסברה, מבושל פשוט. אתה תאהב את זה.טיפ
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
Seabass עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Aalois Lageder Terran Alpina פינו Grigio vigneti delle Dolomiti עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
![אלויס לגדר טרה אלפינה פינו גריג ' יו Vigneti delle Dolomiti]()
אלויס לגדר טרה אלפינה פינו גריג ' יו Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 of 2021אלויס לגדר טרה אלפינה פינו גריג ' יו הוא צהוב בהיר בצבע עם ניחוחות פרחוניים בולטים עם שמץ של תבלין; בינוני בעל גוף עם מינרליות טובה וגימור מדויק.זוגות היטב עם דגים רכיכות, עופות, בשר לבן כמו המתנע או עם הארוחה