קושימומחה
מוכן ב1 ש, 39 דק.
מנות30
ציון בריאות3
מגזין

בס אסייתי מאודה בשקית

בס אסייתי מאודה בשקית
בס אסייתי מאודה בשקית נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian ומספק כ 30 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 28 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. מתכון זה מג'יימי אוליבר יש 29 אוהדים. אם יש לך נחמד של בס 00g כל, שום, רוטב סויה kikkoman, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -39 דקות. מתכונים דומים: סאקה בס מאודה, בס מאודה או סנאפר אדום, ו בס מפוספס מאודה.

הוראות

1
מחממים התנור שלך ל 220C/425F / גז 7.קח את המדף העליון מהתנור ומניח מגש אפייה על המדף האמצעי.תקרע מטר של נייר כסף. מקפלים אותו לשניים כך עובי כפול שלה, ואז לקפל אותו לשניים שוב. אתה צריך בסופו של דבר עם מה שנראה כמו כרטיס יום הולדת גדול, לסכל. הפוך שניים מאלה ואז להניח אותם פתוח ושטוח על השולחן שלך. כל גלישת נייר תחזיק חתיכה אחת של דגים אתה יכול לעשות אחד גדול עבור ארבעה או גרסה קטנה יותר עבור two.In עלי ומרגמה, לנגח את עלי הסיד שלך עד שהם נשברים וכל הטעם יוצא. לאחר מכן להוסיף את הדשא לימון ולעשות את אותו הדבר שוב. תעשה את זה לכמה דקות... זה שווה כל שנייה. לאחר מכן להוסיף את השום, צ 'ילי, ג' ינג ' ר מגורד וכל גבעולי כוסברה. ברגע שכל זה מרוסק לעיסה, מוסיפים את רוטב הסויה, את גרידת הלימון ואת המיץ ואת הזית הישן.
מרכיבים שתצטרך
אליקסיר גאליקסיר ג
עלי לייםעלי ליים
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
מרגמה ועלימרגמה ועלי
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מערבבים היטב, ואז לטעום ולתקן את התיבול עם רוטב סויה נוסף כפי שאתה רואה לנכון.קל להבקיע את הבס בצד העור עם סכין חדה ולאחר מכן לשפשף אותם עם תערובת עשב לימון-ג ' ינג ' ר לימון. אפשר להשרות במשך שעה, אם יש לך זמן, או שאתה יכול לבשל את כל זה מיד.מברשת קלה את הקצוות לסכל עם ביצה קצת מוכה לבן זה עוזר לאטום את החבילה כאשר אתה מקפל אותו ושומר את כל האדים טעמים בפנים לבשל את הדגים.
מרכיבים שתצטרך
אליקסיר גאליקסיר ג
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
SeabassSeabass
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
3
שים את החלקים של בס ים, עור בצד אחד של כל מעטפה. מחלקים את המרינדה ואת כל המיץ בין שתי החבילות ומכניסים כמה כוסברה לתוך החריצים של כל חתיכה של דגים. מקפלים מעל לסכל, ואז לקפל שני צדדים של המעטפות בצורה מאובטחת. ממש לפני שאתה חותם את הצד האחרון של שקיות נייר, לחלק את הסאקי בין שתי המעטפות, דואג כך שהוא לא לטפטף החוצה. כווץ וכופף את הצדדים המקופלים עד כך המיצים לא יכול לבשל החוצה. Dont לקפל את רדיד ממש עד קצה הדג להשאיר על 2 אינץ '(5 ס " מ) של שטח בכל רחבי פילה לתת הקיטור להסתובב.אני יודע שכל זה נשמע כמו פטפוטים, אבל זה פשוט מאוד.
מרכיבים שתצטרך
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
SeabassSeabass
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
רוטב שומשום יפנירוטב שומשום יפני
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4
מניחים ישר על המגש החם ומבשלים כ 12 דקות בתנור שחומם מראש. לאחר מבושל, לאפשר לשבת במשך 23 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
מגישים את השקיות ליד השולחן פשוט לחתוך אותם לפתוח בזהירות להרים את הדג. אתה יכול כפית את המיצים על זה (אבל לא לאכול את החתיכות מן המרינדה כפי שהם באמת שם רק עבור טעם).אני אוהב להגיש את זה עם קערה של אורז או אטריות בטעם כוסברה, מבושל פשוט. אתה תאהב את זה.טיפ
מרכיבים שתצטרך
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

Seabass עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Aalois Lageder Terran Alpina פינו Grigio vigneti delle Dolomiti עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
אלויס לגדר טרה אלפינה פינו גריג ' יו Vigneti delle Dolomiti
אלויס לגדר טרה אלפינה פינו גריג ' יו Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 of 2021אלויס לגדר טרה אלפינה פינו גריג ' יו הוא צהוב בהיר בצבע עם ניחוחות פרחוניים בולטים עם שמץ של תבלין; בינוני בעל גוף עם מינרליות טובה וגימור מדויק.זוגות היטב עם דגים רכיכות, עופות, בשר לבן כמו המתנע או עם הארוחה