בס ים מזוגג מיסו עם אספרגוס
בס ים מזוגג מיסו עם אספרגוס עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, במנה זו יש: 203 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 6 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מים, פלפל, מיץ לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. עם כפית ציון של 86% המנה הזו מעולה. מתכונים דומים: בס ים מזוגג מיסו עם אספרגוס, בס ים מזוגג מיסו, ו בס ים צ'יליאני מזוגג מיסו.
הוראות
מטאטא Preheat. שמן קל תבנית אפייה רדודה 17 על 12 אינץ'.
מקציפים יחד מיסו, סוכר, מיץ לימון, מים ופלפל בקערה.
לזרוק יחד אספרגוס, שמן, וקורט של מלח בקערה גדולה.
מסדרים דגים, צד העור למטה, בתבנית אפייה ולהפיץ תערובת מיסו באופן שווה על גבי. מסדרים אספרגוס בשכבה 1 סביב דגים ומטגנים 5 עד 6 אינץ ' מחום עד דגים מבושל רק דרך ואספרגוס הוא פריך במכרז, 8 עד 12 דקות.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור Seabass. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה "זינד-הומברכט קלקייר פינו גריס" עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 46 דולר לבקבוק.
![סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס]()
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.