בס ים ממולא בשומר וזיתים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של בצד, אז תנו הזדמנות ל בס ים ממולא שומר וזיתים. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1863 קלוריות, 285 גרם חלבון ו 62 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. אם יש לך בס ים, מלח ופלפל, שומר נורה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: בס ים קלוי עם שומר, תפוזים וזיתים, בס מפוספס צלוי עם שומר, עגבניות וזיתים נרפאו בשמן, ו בס ים עם עגבניות וזיתים.
הוראות
חותכים את הבצל לטריז דק וחותכים את השומר דק לפני חיתוך כל פרוסה לאלות, שמירה על פריכות ירוקות.
מחממים כמה כפות שמן זית במחבת גדולה ומטגנים את הבצל והשומר. שמור על החום נמוך למדי כדי למנוע כל דבר בוער לפקוח עין על המחבת. כאשר שומר ובצל מתחילים caramelise, להסיר מן החום.יש לשטוף דגים ולטפוח יבש מבפנים ומבחוץ. מתבלים את הפנים בנדיבות עם מלח ופלפל ומברישים את העור בכל רחבי עם שמן זית.
מניחים כל דג במרכז פיסת נייר אלומיניום גדולה מספיק כדי לעטוף דג אחד.כפית כמה שיותר של תערובת בצל ושומר כמו שאתה יכול לתוך כל דג, נערם את השארית לצד הדגים על נייר הכסף. חותכים כל זית לארבעה פרוסות ומכניסים אותם לבס הים, כמו גם מתפזרים סביב הדגים.לעטוף חבילת wach בזהירות, מנסה לאטום את כל האדים ומיצים, ומניח בצלחת חסינת תנור.
אופים באמצע התנור ב 200C במשך כ 20 דקות או עד הדג הוא רק מבושל דרך.
מגישים מיד, מעוטר העלים מן השומר, רצוי על פירה שמנת.הערות: המנה תהיה צלחת ארוחת ערב אידיאלית כפי שאתה יכול לקבל אותו לשלב מוכן לתנור ולאחר מכן פשוט להשאיר אותו בתנור בזמן שהאורחים מגיעים. הזיתים מרימים את מה שאחרת יכול להיות מאכל מתוק או תפל יתר על המידה ולעשות את זה משהו יוצא דופן שאני אשמח למצוא בתפריט מסעדה.יותר טעים בשבילך!פרגולה סארדה עם עגבניות, אנשובי, צ ' ילי ורוטב זית
עוף עם עגבניות, זיתים וצלפים ממשפחת חזן
שומר וסלט כתום דם עם פיסטוקים קלויים
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור Seabass. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות יין פינו גריג ' יו FitVine. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 18 דולר לבקבוק.
![יין פינו גריג ' יו FitVine]()
יין פינו גריג ' יו FitVine
זה מעט יין לבן יבש ברור בצבע. זה נקי, פריך, טעים עם הערות פרחוניות על האף וטעמים של תפוח ירוק רמז של הדר. הסיום טרי.תהנה הלילה מבלי להקריב מחר.