בס ים מצופה בתבלינים מרוקאים
בס ים מצופה בתבלינים מרוקאים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 4 . מנה זו מכילה סביב 31 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 215 קלוריות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. לך לחנות ותביא פלפל, פילה בס, כוסברה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: בס ים עם שומר, לימון ותבלינים, Barramundi עם תבלינים מרוקאים, ו קוסקוס עם תבלינים מרוקאים.
הוראות
כדי להכין מרינדה, לשלב הראשון 5 מרכיבים בשקית פלסטיק zip-top גדול; להוסיף דגים לשקית. חותם ומרינדה במקרר 45 דקות.
הסר דגים משקית; להשליך מרינדה.
כדי להכין spice rub, לשלב כוסברה ואת המרכיבים הבאים 5 (כוסברה באמצעות מלח) בקערה בינונית. לשפשף דגים עם תערובת תבלינים כדי מעיל.
מחממים את השמן במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני.
מוסיפים את הדג; מבשלים 6 דקות בכל צד או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג.
מקשטים עם פלחי לימון וכוסברה, אם תרצה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי ל-Seabass. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Santi Sortesele פינו Grigio עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
גוון צהוב קש, מלווה באף ממוקד של אגס, משמש ופרחים לבנים. החיך הפירותי, עם התווים העליונים של פירות אבן, מראה בשלות ועגלגלות הנתמכים היטב על ידי חומציות אלגנטית ומתיקות, הבטחת גימור ארוך ומתמשך.