קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות8
ציון בריאות25
מגזין

בס ים עם זעפרן, שרי וצנוברים

בס ים עם זעפרן, שרי וצנוברים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל בס ים עם זעפרן, שרי וצנוברים. והוא יספק כ 8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 327 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם צימוקים זהובים, צנוברים, שרי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מלח הים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו המרכיב הסודי (זעפרן): זעפרן אורז תפוז פילאף עם אורזו וצנוברים, בס ים על תרד עם צימוקים וצנוברים, ו עוף עם זעפרן, צימוקים וצנוברים (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים את הדגים לחתיכות קטנות יותר, איך שאתה רוצה, ומפזרים קלות עם מלח.
מרכיבים שתצטרך
דגיםדגים
מלחמלח
2
שים את הסולטנים בקערה, חדור עם הזעפרן, חמם את השרי ושפוך אותו. שים מחבת עבה-תחתית על החום ולזרוק את צנוברים בו עד שהם לוקחים על צבע זהב עמוק ולתת את הריח ארומטי השעווה שלהם.
מרכיבים שתצטרך
צנובריםצנוברים
צימוקים זהוביםצימוקים זהובים
זעפרןזעפרן
שרי.שרי.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
קערהקערה
3
יוצקים על צלחת ולשים בצד אחד.
4
יוצקים את הסולטנים בשרי הזעפרן שלהם למחבת התרוקנה ומוסיפים את המים, ואז מחזירים אותו לחום ונותנים לו להגיע לרתיחה, ואז מוסיפים את פילה הדגים, או כמה שיתאים בשכבה אחת; מוסיפים יותר מים אם הם לא פחות או יותר שקועים. לאחר דקות מבעבעות, להפוך אותם עם כמה מריות. הם מבשלים מהר מאוד ואם אתה משאיר את זה יותר מדי זמן, theyll להתפורר כפי שאתה הופך אותם. תן להם עוד דקה בערך בצד השני ולהסיר לצלחת המתנה. המשך עד שתשתמש את כל הדגים, הוספת מים נוספים לפי הצורך. לאחר שסיימת, השתמש במרית כדי להסיר סולטנות רבות ככל שתוכל לדגים המבושלים על הצלחת, ולאחר מכן להפוך את החום מתחת למחבת גבוה ולתת את מיצי שרי-זעפרן להפחית עד שיש לך סירופ צהוב רק נוזל.
מרכיבים שתצטרך
דגיםדגים
צימוקים זהוביםצימוקים זהובים
זעפרןזעפרן
שרי.שרי.
סירופסירופ
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
מריתמרית
5
יוצקים את זה על הדגים, ואז לפזר על צנוברים קלויים. וזה כל מה שיש.
מרכיבים שתצטרך
צנובריםצנוברים
דגיםדגים
6
מאמר var
7
Type_27_data = {};
8
מאמר
9
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי ל-Seabass. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו האורגני Ziobaffan עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
זיאובפה אורגני פינו גריג ' יו יש ניחוחות עשירים טריים של תפוחים ואגסים עם רמזים של הדרים כי לדעוך לתוך זר פרחים ועל החיך זה בהיר ורענן עם טעמים פירות נפלאים.ZIOBAFFA Pinot Grigio צמדים היטב עם מגוון רחב של מאכלים קלים יותר, במיוחד דגים/רכיכות, עוף, פסטות ברוטב שמנת וגבינות רכות יותר. זה גם אפריטיף אידיאלי. תערובת: 100% פינו גריג ' יו