בס ים עם פלפל אדום וטפנד זיתים
בס ים עם פלפל אדום וטפנד זיתים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 31 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 287 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם פירורי לחם עשויים לחם, זיתים קלמאטן, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו בס ים עם פלפל אדום וטפנד זיתים, בס מפוספס פראי מאודה עם פלפל צהוב Romesco, פלפל אדום-תבלין שחור ופטרוזיליה-שמן שום, ו טפנד זיתים שחור קל (עם גירסת זית ירוקה מדי!) (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 4 מרכיבים במעבד.
מוסיפים 2 כפות שמן מחית עד כמעט חלקה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. (טפנד יכול להתבצע 3 ימים קדימה. כיסוי וצינה.)
חום שנותר 11/2 כפות שמן במחבת גדולה כבדה על חום גבוה.
מפזרים בס ים עם מלח ופלפל. עבודה בקבוצות במידת הצורך, מוסיפים דגים למחבת ומבשלים 2 דקות לכל צד.
העברה לסדין אפייה rimmed.
מורחים 2 כפות טפנד על כל פילה דגים.
אופים דגים עד אטום במרכז, על 8 דקות.
מקשטים עם פלחי לימון ועם גבעולי פטרוזיליה, אם תרצה בכך.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
Seabass עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות סנטה Margherita פינו Grigio. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 26 דולר לבקבוק.
![סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו]()
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.