בס ים עם צדפות Escarole לימוני עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 391 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. אם יש לכם מלח ופלפל כשרים, צדפות, שום וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הלימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו הליבוט, צדפות ופנצ'טה עם אסקרול, בס שחור עם חומוס, צדפות וצ'וריסו, ו Escarole Pizzan (פאי Escarole-איטלקי) (מתכונים דומים).
הוראות
1
במחבת גדולה לא מקל לטחון מעל חום בינוני, מוסיפים 2 כפות שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
מוסיף pancetta ומערבבים עם כף עץ כך שיש לך כמה תלתלים נחמדים. מבשלים 4 עד 5 דקות עד פריך ואז להסיר מגבות נייר. שמור שומן pancetta במחבת ולהוסיף את ציר העוף, לימון, שום, טימין עלה דפנה. מביאים לרתיחה ואז ולאחר מכן מוסיפים אסקרול וצדפות. כיסוי ומבשלים במשך 15 דקות עד צדפות פתוחות. מתבלים במלח, פלפל וסוכר.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוף
עלי דפנה
אסקרול
פנצ ' טה
שום
פלפל
צדפות
לימון
סוכר
טימין
מלח
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
כף עץ
מחבת
3
פילה בס העונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
בס
4
מניחים מחבת גדולה על אש בינונית ומוסיפים 2 כפות שמן זית שנותר. לאחר השמן הוא עישון להוסיף את הפילה, העור בצד למטה לא זז במשך 3 דקות. באמצעות מרית דגים בזהירות להרים פילה ולהגדיר במחבת מעל escarole וציד בשר מרק בצד למטה במשך 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
אסקרול
מרק
דגים
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מרית
מחבת
5
מחלקים escarole וצדפות עם מרק על צלחות בודדות, העליון כל אחד עם פילה בס ומקשטים עם pancetta פריך.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי ל-Seabass. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות מארק מערב פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.