בס ים צ'יליאני
בס ים צ'יליאני עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 482 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 30 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. גשו לסופר וקנו עגבניות משומר, גבינת מוצרלה, שום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. נסו בס ים צ'יליאני, בס ים צ'יליאני מוקפץ, ו בס ים צ'יליאני עם חרדל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים גריל לחום בינוני-גבוה.
מניחים דגים בשקית פלסטיק גדולה resealable.
מוסיפים רוטב משולב וגבינת פרמזן; שקית חותם. להפוך את התיק על כמה פעמים כדי מעיל דגים באופן שווה עם תערובת ההלבשה. להשרות במקרר עד מוכן לשימוש.
חוט צ ' וריסו ושום באופן שווה על שיפודים. גריל 7 עד 8 דקות. או עד שצ ' וריסו מבושל דרך, מסתובב מדי פעם.
הסר צ ' וריסו ושום משפדים; לחתוך לפרוסות דקות.
מוסיפים עגבניות ואורגנו; מערבבים היטב. מביאים לרתיחה על חום בינוני גבוה. להפחית את החום נמוך; מבשלים 10 דקות., ערבוב מדי פעם.
בינתיים, להסיר דגים מן המרינדה; להשליך את התיק ואת המרינדה. דג גריל 4 עד 5 דקות. בכל צד או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.
מניחים דגים על צלחות בודדות או צלחת הגשה; מעל כל פילה עם 1/2 כוס של תערובת עגבניות 2 כף. של גבינת המוצרלה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי ל-Seabass. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות סנטה Margherita פינו Grigio. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 26 דולר לבקבוק.
![סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו]()
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.