קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות10
מגזין

בס ים צלוי בקיטור של ריבר קוטג'עם טימין ולימון

בס ים צלוי בקיטור של ריבר קוטג'עם טימין ולימון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל נהר קוטג'של בס Steam-Braised עם טימין ולימון. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה עד 30 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 202 קלוריות. אם יש לך טימין, זרעי שומר, כף מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו בס מפוספס עם כרישה מטוגנת, כתום ותימין, דיונון צרוב בקוטג'הנהר, ו בס ים מטוגן במחבת עם מיסו, לימון, ו-Thyme זיגוג Roasties (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים את שמן הזית, החמאה והיין הלבן בסיר גדול, רחב או במחבת עמוקה יחד עם כף מים, מיץ לימון, גרידה, טימין, מפרץ-ואת זרעי שומר ושום, אם אתה משתמש בהם. להביא לרתיחה. העונה מדליונים דגים בקלילות עם מלח ופלפל, ואז לסדר אותם במחבת בשכבה אחת.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
מכסים ומבשלים 4 עד 6 דקות, בהתאם לעובי הדגים, הופכים אותם פעם אחת, בזהירות רבה, כך שהם לא להיפרד. זהו זה. כל מה שאתה צריך לעשות עכשיו הוא להעביר את הדגים ללוחות מחוממים וכפית על המיצים. תפוחי אדמה מבושלים או פירה ומשהו טרי וירוק-ברוקולי, אולי, או ירקות באביב – הם הליווי היחיד שאתה צריך.
מרכיבים שתצטרך
1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
ירוקירוק
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Chehalem 3 כרם פינו גרי. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.
Chehalem 3 כרם פינו גרי
Chehalem 3 כרם פינו גרי
תערובת של שלושה כרמים גדולים, זה ענבים חי מלאכת יין ידידותי למזון, בהיר וטהור. זה לא אפור, החומצה עם להב סכין, עם אגס, סורבה לימון, תבלין ויסמין גורמים למי הפה ולידיים שלך לרעוד.