בס ים צלוי בקיטור של ריבר קוטג'עם טימין ולימון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל נהר קוטג'של בס Steam-Braised עם טימין ולימון. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה עד 30 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 202 קלוריות. אם יש לך טימין, זרעי שומר, כף מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו בס מפוספס עם כרישה מטוגנת, כתום ותימין, דיונון צרוב בקוטג'הנהר, ו בס ים מטוגן במחבת עם מיסו, לימון, ו-Thyme זיגוג Roasties (מתכונים דומים).
הוראות
שים את שמן הזית, החמאה והיין הלבן בסיר גדול, רחב או במחבת עמוקה יחד עם כף מים, מיץ לימון, גרידה, טימין, מפרץ-ואת זרעי שומר ושום, אם אתה משתמש בהם. להביא לרתיחה. העונה מדליונים דגים בקלילות עם מלח ופלפל, ואז לסדר אותם במחבת בשכבה אחת.
מכסים ומבשלים 4 עד 6 דקות, בהתאם לעובי הדגים, הופכים אותם פעם אחת, בזהירות רבה, כך שהם לא להיפרד. זהו זה. כל מה שאתה צריך לעשות עכשיו הוא להעביר את הדגים ללוחות מחוממים וכפית על המיצים. תפוחי אדמה מבושלים או פירה ומשהו טרי וירוק-ברוקולי, אולי, או ירקות באביב – הם הליווי היחיד שאתה צריך.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Chehalem 3 כרם פינו גרי. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.
![Chehalem 3 כרם פינו גרי]()
Chehalem 3 כרם פינו גרי
תערובת של שלושה כרמים גדולים, זה ענבים חי מלאכת יין ידידותי למזון, בהיר וטהור. זה לא אפור, החומצה עם להב סכין, עם אגס, סורבה לימון, תבלין ויסמין גורמים למי הפה ולידיים שלך לרעוד.