בס ים צלוי עם ויניגרט עגבניות פרי הדר-ירושה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון pescatarian מגיש 4 . מנה זו מכילה סביב 31 גר' של חלבון, 32 גרם של שומן, וסך הכל 443 קלוריות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך עגבניות ירושה, סוכר, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון 69% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: בס ים צלוי בתנור עם ויניגרט עגבניות חם וקוסקוס, בס מפוספס עם עגבנייה עגבנייה, ו סלט תרד עגבניות קלוי עם ויניגרט חרדל הדרים.
הוראות
1
מערבבים עגבניות, סוכר וחומץ בסיר על אש בינונית; מבשלים 3 דקות או עד שהסוכר מתמוסס. מערבבים פטרוזיליה הבא 6 מרכיבים. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
ניקוד עור דגים באלכסון פעמיים או שלוש פעמים (כדי למנוע מסתלסל), ומפזרים מלח ופלפל. פילה לצרוב, העור בצד למטה, ב 1 כפית שמן במחבת ברזל יצוק על חום בינוני-גבוה על 2 דקות. לחץ על פילה שטוח עם מרית מתכת כדי למנוע קרלינג.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
3
מעבירים מחבת לתנור, ואופים ב 450 במשך 5 דקות או עד פתיתי דגים עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי ל-Seabass. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנט מייקל-אפס כעס פינו גריג ' יו עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.